Pe pagini sunt in general alte title-uri insa google arata chestia asta: "Vision Market" puteti sa va uitati aici ca exemplu:
google.ro/#cr=countryRO&q=antiox%2B&tbas=0&tbs=ctr:countryRO
"Antiox - cea mai buna protectie pentru inima" asta e title iar "Vision Market" nu inteleg de ce apare la urma.
google.ro/#cr=countryRO&q=visionmarket.ro&tbs=ctr:countryRO
Aici in general arata numai Vision Market desi pe site daca intri sunt title-uri normale fara Vision Market.
Cache este din ultimele zile.
Google arata un alt title in rezultate
-
Google arata un alt title in rezultate
MarPlo
Saut
Am observat asta si la alte cautari /alte site-uri. Probabil ca asa vor acum, sa adauge numele site-ului in titlu din cautare.
Nu e ceva gresit la site, ci asa e acum sistemul lor.
Am observat asta si la alte cautari /alte site-uri. Probabil ca asa vor acum, sa adauge numele site-ului in titlu din cautare.
Nu e ceva gresit la site, ci asa e acum sistemul lor.
Subiecte similare
-
Arata profil pe prima pagina dupa delogare
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,facebook are asa ceva implementatUltimul mesaj
faceprofil.png
Stii cumva unde pot gasi un script php la fel?adica dupa ce ma deloghez de pe site sa...
Salut,
Nu cunosc un astfel de script. Trebuie facut special pe scriptul de logare care-l ai, cu retinerea in baza de date sau cookie a ultimului... -
Clădire premiată arată posibilitățile construcțiilor din pamânt
Stiri Deosebite
Construirea cu pamânt poate aduce în minte un adăpost simplu, dar Anandaloy, al arhitectului german Anna Heringer, arată că nu trebuie neapărat să...
-
Afisare rezultate paginate la scroll page
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
In baza de date am 23 de rezultate din care initial afisez doar 10 si as vrea ca atunci cand ajung cu scroll la finalul paginii sa imi...
Am rezolvat(era o litera gresit apasata pe acolo), imi merge scriptul, dar a mai aparut o eroare.
Eu am 21 de inregistrari in baza de date.
Daca... -
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site... -
Acceptare site clona in Google Adsense
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Am cumparat in urma cu o luna un site (nu include si domeniul) ce era inscris in programul google adsense, site-ul acela nu mai exista, desi in...Ultimul mesaj
Siteul tau gen socializare /Facebook asa cum il ai nu ofera un continut relevant; de fapt, paginile principale sunt de profiluri, nu au un continut... -
Eliminare site inexistent din căutare google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?Ultimul mesaj
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte...