Buna ziua,
Am o problema si nu stiu cum s-a facut asta.
Google a indexat link-uri care nu exista. De exemplu:
site.ro/index.php/pagina.php
sau
site.ro/index.php/folder/pagina.php
Cum as putea sa fac ca sa nu mai imi indexeze link-urile care nu sunt corecte?
Astept raspuns.
Cu stima Trif
Google - Indexare link-uri care nu exista
-
Google - Indexare link-uri care nu exista
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
---> cu stima Trif
MarPlo
Salut
Din ceea ce stiu, google ia in considerare spre indexare link-uri si daca sunt gasite pe alt site; si nu neaparat sub forma de link (cu <a>) ci si adresa scrisa intr-un text.
Daca acele link-uri returneaza pagina de eroare (404, 500, etc.) se poate sa fie listate in Google Webmaster Tools, la Crawl Errors. Acolo, daca dai clic pe o adresa va apare o fereastra in care poate fi un meniu "Linked From" care indica unde a gasit acea adresa. Asa iti poti da seama daca problema e de la site-ul tau, sau indexarea e din alte site-uri.
Din ceea ce stiu, google ia in considerare spre indexare link-uri si daca sunt gasite pe alt site; si nu neaparat sub forma de link (cu <a>) ci si adresa scrisa intr-un text.
Daca acele link-uri returneaza pagina de eroare (404, 500, etc.) se poate sa fie listate in Google Webmaster Tools, la Crawl Errors. Acolo, daca dai clic pe o adresa va apare o fereastra in care poate fi un meniu "Linked From" care indica unde a gasit acea adresa. Asa iti poti da seama daca problema e de la site-ul tau, sau indexarea e din alte site-uri.
trif
Buna ziua,
NU este de la alte site-uri.
Nu stiu de la ce.
Daca aveti alta variante de rezolvare.
Astept raspuns.
Cu stima Trif
NU este de la alte site-uri.
Nu stiu de la ce.
Daca aveti alta variante de rezolvare.
Astept raspuns.
Cu stima Trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
---> cu stima Trif
MarPlo
Verifica in Google Webmaster Tools, la Crawl Errors, poate gasesti vreun indiciu in ce pagini apar acele link-uri.
Iti pot spune din ce stiu, dar pt. rezolvare, daca e de la site, e nevoie sa gasesti sursa problemei.
Daca e tag <base> in codul html, acela functioneaza ca baza la link-urile cu adrese relative din site.
Daca paginile care nu exista nu afiseaza o pagina standard de eroare (401, 404) ci un continut cu meniu care are link-uri catre alte pagini inexistente, relative la adresa din url (care e gresita), efectul se auto-mentine.
- Salutia ar fi ca in scriptul site-ului sa verifici adresa /numele paginii accesate, si daca nu e inregistrat continut pt ea, sa faci cu header() un status de eroare si incluzi un fisier html cu o pagina standard Error 404. Asa, in timp, acele adrese vor fi anulate din indexare.
Iti pot spune din ce stiu, dar pt. rezolvare, daca e de la site, e nevoie sa gasesti sursa problemei.
Daca e tag <base> in codul html, acela functioneaza ca baza la link-urile cu adrese relative din site.
Daca paginile care nu exista nu afiseaza o pagina standard de eroare (401, 404) ci un continut cu meniu care are link-uri catre alte pagini inexistente, relative la adresa din url (care e gresita), efectul se auto-mentine.
- Salutia ar fi ca in scriptul site-ului sa verifici adresa /numele paginii accesate, si daca nu e inregistrat continut pt ea, sa faci cu header() un status de eroare si incluzi un fisier html cu o pagina standard Error 404. Asa, in timp, acele adrese vor fi anulate din indexare.
Cod: Selectaţi tot
if($no_page){
header( 'HTTP/1.1 404 Not Found' );
include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] .'/404.html');
exit();
}
trif
Buna ziua,
si pe site-ul marplo dar si pe forum este aceasi problema marplo.net/forum/index.php/index.php/google-indexare-link-inexistent-t2300.htm#p9503
dar nu se vede urat si nici nu se indexeaza gresit. la mine nu se vede nici bine dar si se indexeaza gresit.
Astept raspuns. Cu stima Trif
si pe site-ul marplo dar si pe forum este aceasi problema marplo.net/forum/index.php/index.php/google-indexare-link-inexistent-t2300.htm#p9503
dar nu se vede urat si nici nu se indexeaza gresit. la mine nu se vede nici bine dar si se indexeaza gresit.
Astept raspuns. Cu stima Trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
---> cu stima Trif
MarPlo
Pe acest site nu sunt indexate deoarece scriptul returneaza un status "HTTP/1.1 404 Not Found", iar motorul de cautare nu indexeaza asa ceva. Poti face cu acel cod dat mai sus.
Iar in .htaccess e asa (si sunt in root fisiere 401.html, 404.html):
Iar in .htaccess e asa (si sunt in root fisiere 401.html, 404.html):
Cod: Selectaţi tot
ErrorDocument 401 /401.html
ErrorDocument 404 /404.html
# Blocheaza accesul in directoarele ce nu au un fisier "index"
Options All -Indexes
Subiecte similare
- Indexi valorilor din array care fac suma
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
am un array cu urmatoarele numere:
arr =
si o variabila, care poate contine numere intregi de la 50 pana 750 (750 este suma...
Mulțumesc mult marplo, este ceea ce îmi trebuie - Trei lucruri tampite care s-au intamplat la o gradina zoologica.
Divertisment si Jocuri Stef va prezinta un articol despre trei evenimente chiar tampite care s-au intamplat la diferite gradini zoologice.
Ui3E3aPtqTc - Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat...