Slautari tuturor.
Cum pot sa imi indexez site-ul? Nu il gaseste google nici daca dau search cu adresa web!
Indexare site pe Google
-
Indexare site pe Google
MarPlo
Salut
Daca site-ul e nou, indexarea dureaza cateva zile, poate o saptamana.
Ca lucruri de baza pentru o indexare optima.
1. Adauga site-ul in Webmaster Tools la google.
2. Creaza sitemap in format xml cu adresele paginilor din site si adauga-l in webaster tools.
3. Inscrie site-ul in cateva directoare web, 7 sau 8 sunt suficiente.
4. Optimizeaza codul paginii din site sa fie valid html (fara erori).
- Pntru Bing si Yahoo, vezi si raspunsurile de la: indexare-yahoo-bing-t1270.htm
Daca site-ul e nou, indexarea dureaza cateva zile, poate o saptamana.
Ca lucruri de baza pentru o indexare optima.
1. Adauga site-ul in Webmaster Tools la google.
2. Creaza sitemap in format xml cu adresele paginilor din site si adauga-l in webaster tools.
3. Inscrie site-ul in cateva directoare web, 7 sau 8 sunt suficiente.
4. Optimizeaza codul paginii din site sa fie valid html (fara erori).
- Pntru Bing si Yahoo, vezi si raspunsurile de la: indexare-yahoo-bing-t1270.htm
Subiecte similare
-
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site... -
Acceptare site clona in Google Adsense
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Am cumparat in urma cu o luna un site (nu include si domeniul) ce era inscris in programul google adsense, site-ul acela nu mai exista, desi in...Ultimul mesaj
Siteul tau gen socializare /Facebook asa cum il ai nu ofera un continut relevant; de fapt, paginile principale sunt de profiluri, nu au un continut... -
Eliminare site inexistent din căutare google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?Ultimul mesaj
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte... -
Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser
Divertisment si Jocuri
Laboratorul de artă și cultură Google a lansat un experiment de browser în colaborare cu David Li. Blob Opera pune la dispoziția dumneavoastră patru...
-
Meta tag-uri importante in site
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Sunt la inceput de creare a unui website si ma intrebat ce tag-uri se scriu in partea de head a unei pagini, presupun ca aceste randuri sunt...Ultimul mesaj
Multumesc pentru raspuns!
Asa voi face :) ... :D -
Securitatea site-ului
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Inca sunt in lucru cu site-ul meu si ma tot gandesc mereu, oare am facut bine pagina asta ? Oare se poate cumva sa patrunda cineva si sa faca rau pe...Ultimul mesaj
Cred ca am rezolvat problema. Sper ca am inteles din explicatiile tale ce trebuie sa modific.
Multumesc!