Doresc sa fac o pagina de inregistrare ceva cu java sau ajax nu stiu sigur in ce este dar sper ca explicatiile sa va lamureasca:
cand intru pe pagina inregistrare sa apara normal forumularu de inregistrare iar jos butonu inscrie-ma, cand apas pe butonu inscrie-ma sa adauge in baza de date ce e scris in formular dupa sa imi apara inputu de adaugare poza , dupa ce se incarca poza sa scrie finish sau inregistrare completa
Inregistrare pe site cu ajax
-
Inregistrare pe site cu ajax
steell
poti sa faci fara ajax dar cu jquery folosind metoda load() cu care sa incarci pagina ce prelucreaza datele in php. apoi dupa ce sunt prelucrate, pui o conditie ca daca se salveaza datele in baza de date sa faci un echo la formularul de adaugare poza sau ce mai vrei tu sa daugi dupa inregistrare. sau in loc de echo faci un include la o pagina care sa contina ceea ce vrei sa apara dupa inregistrare.
nu e foarte greu, e doar migalos, si cere putina imaginatie sa fie cat mai modern.
bafta
nu e foarte greu, e doar migalos, si cere putina imaginatie sa fie cat mai modern.
bafta
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....