Intrebare despre coursesweb.net

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
steell

Intrebare despre coursesweb.net

Salut marplo.
Siteul asta http://www.coursesweb.net/ seamana cu al tau. De ce?
Care a fost primul?
Trebuie sa ceri cumva permisiunea autorului de la coursesweb.net pentru a-ti da voie sa faci siteul tau ca al lui?
Ca tot veni vorba de asta: am voie sa fac un site ce are un design asemanator cu altul fara sa cer permisiunea respectivului? (nu ma refer in cazul in care copiez sursa ci o rescriu eu complet doar ca sa semene cu al respectivului).

MarPlo Mesaje:4343
Salut
La intrebarea: "De ce coursesweb.net seamana cu acest site (MarPlo.net)?", raspunsul e acesta:
- Deoarece amandoua sunt facute de aceeasi persoana. Este versiunea in limba engleza (putin imbunatatita) a cursurilor de programare web de pe MarPlo.net.
Intai a fost acest site (e din 2008), iar coursesweb.net are putin peste un an (din 2011).

Despre site-uri cu design asemanator; pai sunt sute de site-uri PHPBB, WordPress, si alte CMS-uri care folosesc aceeasi tema (template), sau teme gratuite de pe net. Deci, parerea mea e ca nu conteaza daca seamana ca design.