Intrebare metoda predare Limba Engleza

Subiecte legate de cursul de Limba Engleza de pe site, precum si alte topic-uri pentru invatat si exersat limba engleza.
epal
Mesaje: 5

Intrebare metoda predare Limba Engleza

Am o intrebare. Care este cea mai eficienta metoda de a preda engleza de la nivelul 0 unui adult?
Precizez ca importata maxima o are conversatia si pronuntia.

MarPlo
Salut
Cred ca depinde de persoana care vrea sa invete. Lectiile sa fie atractive, intr-un fel apropiate la pasiunile acelei persoane, cum ar fi: natura, o anumita meserie, muzica, gatitul. Si de asemenea progresive, primele 2-3 lectii mai usoare si scurte, toate cu exercitii legate de ce s-a predat in acea lectie.
In invatarea conteaza mult interesul, pasiunea fata de ceea ce se invata si exersarea.
Exersarea consta in a citi si asculta lecturi scurte, exercitii de gramatica, cu pronuntia si traducerea textului fiecarui exercitiu.
Puteti folosi resursele de la Cursuri Engleza de pe site: Lectiile Animate, Glumele, si cele care pot fi descarcate de la sectiunea Download.
Pentru o invatare buna si rapida a pronuntiei, e bine ca persoana care invata sa repete cu voce textele din fiecare lectie, scrise sau audio, si sa stie traducerea in romana.
Daca se poate, sa incerce sa invete impreuna cu o alta persoana, sa converseze impreuna in limba engleza.
Spre nivel mai avansat sa traduca in scris si vorbit texte din romana in engleza.
In timp, prin exersare si repetare cu pasiune, se invata.

- Daca altcineva stie si alte metode practice, din experienta, sa posteze aici.

epal
Si eu am aceeasi problema. Incerc sa caut metode cat mai interactive, insa mi se pare ca totul se reduce la exercitii de acelasi tip si putina conversatie.
Am observat ca in general adultii isi pierd destull de repede rabdarea, mai ales cand vad ca nu le iese din prima. Asadar, aceleasi metode nu merg la categorii diferite de varsta chiar daca nivelul cunostintelor este acelasi. Idei?
Beunăziua. Va invit sa creaţi un site gratis

accurateadvice
eu recomand cursurile online pentru adulti de la Burlington English! sunt exact ce ai nevoie si daca ai nevoie de mai multe detalii intra la ei pe site, te vor lamuri cu absolut fiecare detaliu! mult succes!!!

Subiecte similare