joculete php

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
Komfort

joculete php

daca mi-ati da niste exemple de nsite joculete php care as putea face inafara de jocurile de tip myminicity.....niste joculete foart simple cu php
multumesc

MarPlo Mesaje:4343
Joculete doar cu PHP simplu, nu prea stiu. De regula se fac in combinatie cu JavaScript /Ajax sau /si Flash (ActionScript). Cine vrea sa faca trebuie sa stie cat de cat si unul din celelalte doua.
Dar ca idee, ceva simplu, pt. exersare ar fi "Ghiceste numarul". In sesiune se genereaza un numar aleator, utilizatorul adauga un nr. intr-o cazuta, daca nu-l ghiceste, sa-i apara ca indiciu, numarul e prea mare sau prea mic, si tot asa pana-l afla.
O alta ar fi Trivia sau Teste Grila, sa scrie sau sa bifeze intr-un formular raspunsul corect la o intrebare.
Ca idee poate parea simplu, dar de facut e ceva de munca.

- Daca altcineva stie si alte exemple, sa posteze, ca sigur sunt mai bune.

Komfort Mesaje:157
jocul asta "ghiceste numarul"
am o intrebare al el
pai al fiecare refresh al paginii tot se schimba numarul....cum il fac sa nu se schimbe:|?
multumesc

Numarul se adauga in sesiune, doar daca acea sesiune nu exista.
if(!isset($_SESSION['nr'])) $_SESSION['nr'] = mt_rand(1,99);
Astfel, la refresh, nummarul ramane acelasi in sesiune.

multumesc...mai am o intrebare....daca mi-ai putea da o idee despre urmatorul joc
1.iti creezi propria echipa de fotbal(se salveaza intru tabel mysql cu tot cu jukatori ,nume la echipa etc)
2.aici e problema ...ca nu prea am nicio idee cum sa se joac intre ei ....daca miai putea da un simplu exemplu....multumesc:(

Nu am nici o idee despre asa ceva.

orice idee despre cum sa castige fiecare echipa cateva pct in functie de ceva:( ?.......orice
multumesc