Kamichu!

Discutii, intrebari si opinii despre anime si manga.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Kamichu!

Kamichu, titlul original in japoneza "Kamichu! ~ Kamisama de Chuugakusei" mai are si urmatoarele titluri alternative: "Teenage Goddess" (Zeita copil) si "The Goddess is a Middle School Student" (Zeita este o eleva de gimnaziu).
Intr-un idilic satuc din orasul Onomichi, situat in Marea interioara a Japoniei, oamenii convetuiesc alaturi de "kami" (zeitati in religia Shinto) si alte spirite.
Povestea este despre o fata pe nume Yurie Hitotsubashi care traieste in acel satuc si tocmai a descoperit ca a devenit o kami (o zeita) dar nu stie ce fel de zeita. Ii spune prietenei ei Mitsue, care la inceput nu prea crede si o indeamna sa se preocupe de examen. Lor se alatura si Matsuri, o colega de clasa care auzind ca este o zeita se proclama prietena ei, incercand astfel sa promoveze afacerea familiei care era in datorii; impreuna fac mai multe "teste" si incercari pentru a descoperi ce fel de kami este. Dupa ce Yurie provoaca fara sa vrea un taifun, presupun ca este o zeita a vantului si prietenele ei ii pun porecla "Kamichu", care provine de la "kami" si "chugakusei" (eleva).
Yurie este indragostita de Ninomiya Kenji, un coleg de clasa caruia ii place caligrafia. Desi el nu o recunoaste si nu-i retine numele, Yuri a reusit in timpul taifunului, pe cand il salva dintr-o tornada, sa-i spuna ...
Pentru a citi si restul descrieri, plus cateva poze, vizitati Kamichu!.

Daca ati vizionat acest anime, puteti posta opiniile dv. aici.