Salut,
Am reusit sa fac o harta cu html si css. Acum as vrea sa fac, ca atunci cand dau click pe un judet sa imi apara toate anunturile din acel judet la fel ca si pe tocmai.ro sau mercador.ro.
Cu php cred ca as putea sa fac asa ceva dar vreau sa va intreb daca se poate face asa ceva cu html sau altceva ?
Vreau sa imi apara in adresa doar:
http://www.siteul-meu.ro/mehedinti
Nu vreau sa imi apara .php sau altceva. Sau daca e ceva ce eu pot sa fac in fisierul htacces pentru ca sa nu imi mai apara?
Stima.
Link rescris in harta de imagini cu HTML
-
Link rescris in harta de imagini cu HTML
MarPlo
Salut
In harta de imagini se adauga link-urile asa cum vrei sa apara in bara de adrese din browser, apoi, in fisierul htaccess se adauga regula RewriteRule care sa acceseze pe server adresa originala, care e cu ...php?...
Despre rescriere link-uri in htaccess gasesti detalii si exemple in tutorialul Mod-Rewrite.
In harta de imagini se adauga link-urile asa cum vrei sa apara in bara de adrese din browser, apoi, in fisierul htaccess se adauga regula RewriteRule care sa acceseze pe server adresa originala, care e cu ...php?...
Despre rescriere link-uri in htaccess gasesti detalii si exemple in tutorialul Mod-Rewrite.
Subiecte similare
- Imagini Slider bootstrap
HTML - XHTML - CSS Salutare,
de curand am cumparat un template de pe teamforest pe care l-am pus pe perlamuntilor.ro ideea e ca ma bate rau bootstrapul asta.
Cum... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat... - Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru...