La cautare site pe google, sub site sunt alte link-uri pentru scurtatura.
Cum se poate face ca atunci cand dau pe google site-ul meu, sa imi apara site.ro si sub el sitelink-uri?
Link-uri sub site la cautare pe Google
-
Link-uri sub site la cautare pe Google
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Acele link-uri care apar ca sub-categorii sub site la cautare pe Google le creaza sistemul Google dupa criterii stabilite de ei, cum ar fi: Page-Rank cel putin 2 al acelor link-uri, cele mai accesate, vechime.
Deci nu le poti crea sa apara la cautare pe Google, asta depinde de sistemul lor.
- Subiectul acesta e si la pagina: Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
Deci nu le poti crea sa apara la cautare pe Google, asta depinde de sistemul lor.
- Subiectul acesta e si la pagina: Site si pagini din el afisate ca meniu in cautare pe Google
Subiecte similare
-
Eliminare site inexistent din căutare google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?Ultimul mesaj
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte... -
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site... -
Acceptare site clona in Google Adsense
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Am cumparat in urma cu o luna un site (nu include si domeniul) ce era inscris in programul google adsense, site-ul acela nu mai exista, desi in...Ultimul mesaj
Siteul tau gen socializare /Facebook asa cum il ai nu ofera un continut relevant; de fapt, paginile principale sunt de profiluri, nu au un continut... -
Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser
Divertisment si Jocuri
Laboratorul de artă și cultură Google a lansat un experiment de browser în colaborare cu David Li. Blob Opera pune la dispoziția dumneavoastră patru...
-
Cautare serie de cuvinte intr-un sir in php
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am o listă de cuvinte spam care se află într-un array. Când un utilizator trimite un text șir, vreau să știu dacă textul conține vreunul din aceste...Ultimul mesaj
Ai putea sa adăugi cuvintele spam într-un șir, cu | ca separator de cuvinte și apoi folosesti Regex pentru a verifica.
$my_words =... -
cautare item in array multidimensional JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Am un array multidimensional (objaparate) in JavaScript cu 28 item (exemplu redus afisat cu console.log(objaparate);):
Array
0:Object...
Salut
Cred ca la ce vrei sa faci ar putea fi bun acest cod:
var aparate ={1:1, 2:2, 3:3, 4:'...'}
for(var i=0; i<obj.length; i++){
//if...