Lipsa buton adaugare continut la schimbare teme phpbb3

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
Avatar utilizator
steell
Mesaje: 190

Lipsa buton adaugare continut la schimbare teme phpbb3

Salut. Nu imi dau seama de ce dupa ce instalez o tema noua nu imi apar butoanele de postare topic nou, reply, si restul ce tin de adaugarea continutului pe forum. Orice teme as incerca aceeasi poblema. Daca las forumul cu tema initiala (prosilver) nu apare aceasta problema.
M-am uitat in sursa si unde ar trebui sa apara imaginea cu "Post new topic" este gol, doar tagul linkului apare insa nu si imaginea:
Asa apare in prosilver:

Cod: Selectaţi tot

<td align="left" valign="middle"><a href="./posting.php?mode=post&f=2"><img src="./styles/bfvista/imageset/en/button_topic_new.png" alt="Post new topic" title="Post new topic" /></a></td>
Asa apare in orice tema as instala:

Cod: Selectaţi tot

<td align="left" valign="middle"><a href="./posting.php?mode=post&f=4"></a></td>
Dupa cum vezi lipseste tagul de inserare a imaginii respective.
Acum partea amuzanta este ca doar pe host apare problema asta. Pe localhost functioneaza corect :)) Incredibil nu? Poate s-a intalnit careva cu problema asta.....

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Din ce am vazut pe internet la cautare "missing button after changing teme phpbb3", se pare ca problema e lipsa directorului cu imaginile pentru buton, daca tema noua foloseste British English iar forumul e in alta limba, sau invers.
Daca asta e cauza, solutia ar fi sa copii pe server directorul "styles/prosilver/imageset/en/" in noua tema, cu inicile limbii folosite ("styles/alta_tema/imageset/ro/") sau daca acea tema are director "en/", se copie continutul din el intr-un director creat in acea tema, cu indicele limbii folosite.
Daca e alta cauza, vezi ce gasesti pe internet la cautare: missing button new topic after changing teme phpbb3 .

steell Mesaje: 190
Se pare ca gresala era la diferenta de limba. Tema este in engleza iar forumul este in romana. Pe localhost functiona corect pentru ca era in engleza forumul ca si tema. Solutia a fost simpla: In tema de pe host am redenumit foderul "en" in "ro" in directorul "imageset/".

- Acum am alta problema. Am sters din gresala linkul din footer care ma duce catre administrator control panel. L-am sters editand overal_footer din administrator control panel si n-am bagat de seama. Acum nu mai reusesc sa intru acolo. Am editat fisierul prin ftp insa degeaba. Am observat ca modificarile apar doar daca editez fisierele din administrator control panel nu daca le editez direct deschizandu-le prin ftp.

MarPlo Mesaje: 4343
Incearca sa intri in panoul de administrare direct prin adresa scrisa in browser, apoi acolo refaci ce s-a gresit.
domeniu_site/forum/adm/index.php

Subiecte similare