Deci, vreau sa definesc o variabila, intrucat sa depinda de valoarea la un input sa zicem, sau radio, etc, sau o valoare oarecare... Cred ca aici se lucreaza cu if, ceva de genu:
Daca valoare este setata pe da din id-ul blabla,
apoi alta, precum continutul din textarea, input, sau loc unde se scrie text
Deasemenea, as vrea la meniul acela si sa puneti valoare corecta ce e cu if
Lucru cu variabile care sa i-a legatura cu if
-
Lucru cu variabile care sa i-a legatura cu if
MarPlo
La nivelul: "Cred ca aici se lucreaza cu if, ceva de genu" , mai bine studiezi lectii /tutoriale de php.
Pentru lucrul cu if(), e pe site lectia: Scrierea instructiunilor PHP conditionale.
Pentru extragerea valorilor din formular sau adresa url, e lectia: Utilizare formulare.
Pentru lucrul cu if(), e pe site lectia: Scrierea instructiunilor PHP conditionale.
Pentru extragerea valorilor din formular sau adresa url, e lectia: Utilizare formulare.
Subiecte similare
- Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Indexi valorilor din array care fac suma
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
am un array cu urmatoarele numere:
arr =
si o variabila, care poate contine numere intregi de la 50 pana 750 (750 este suma...
Mulțumesc mult marplo, este ceea ce îmi trebuie - Trei lucruri tampite care s-au intamplat la o gradina zoologica.
Divertisment si Jocuri Stef va prezinta un articol despre trei evenimente chiar tampite care s-au intamplat la diferite gradini zoologice.
Ui3E3aPtqTc