O mica intrebare - Nr. descarcari
-
O mica intrebare - Nr. descarcari
Cum as putea fke ca pe siteul meu vizitatori sa descarce sa zicem... 5 fisiere iar daka se inregistreaza sa descarce cate vrea??se fke in httacces???Sau cu db?
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
Nu prea ai cum ca sa fie ceva sigur.
O solutie ar fi sa stochezi undeva IP-ul celui care descarca si la fiecare descarcare sa cresti un numar asociat acelui IP si sa verifici acel ip si nr. la fiecare incercare de descarcare. Dar daca are ip dinamic (cum multi au), sau si-l schimba, e degeaba.
Cookie la fel e cam ineficient fiindca il poate sterge.
O solutie ar fi sa stochezi undeva IP-ul celui care descarca si la fiecare descarcare sa cresti un numar asociat acelui IP si sa verifici acel ip si nr. la fiecare incercare de descarcare. Dar daca are ip dinamic (cum multi au), sau si-l schimba, e degeaba.
Cookie la fel e cam ineficient fiindca il poate sterge.
claUdiu
Aha, credeam ca e ceva usor pt ca multe siteuri au asa..thx
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...