salut marplo.
Am inscris siteul in diferite directoare si am vazut ca langa descriere apare si o imagine a siteului.
Imaginea siteului este la adresa asta, URL:
open.thumbshots.org/image.pxf?url=http://www.fastwebpost.com
Am observat ca pot vedea orice site daca schimb adresa de la sfarsit.
Acum problema este ca acea imagine este veche. Am facut niste modificari la stilul siteului, insa imaginea aia este aceeasi. Cum o modific?
Modificare thumbnail imagine site
-
Modificare thumbnail imagine site
MarPlo
Salut
Daca imaginea aceea nu e creata de tine, ne e pe site-ul /serverul tau, nu ai cum sa o modifici /actualizezi.
Probabil pe acel site le actualizeaza ei, la un anumit interval dee timp stabilit de ei.
Daca imaginea aceea nu e creata de tine, ne e pe site-ul /serverul tau, nu ai cum sa o modifici /actualizezi.
Probabil pe acel site le actualizeaza ei, la un anumit interval dee timp stabilit de ei.
Subiecte similare
- Modificare cod Animated musical notes
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Fiindca astazi suntem in 31 decembrie 2020, va doresc un sincer La multi ani si toate cele bune in 2021. :)Ultimul mesaj
Sincer sa fiu, am imprumutat un cod de...
Multumesc pentru raspuns si pentru solutia de cod. - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....