1. Va urez La multi ani! si un an bun!
2. Cum fac lightbox-ul (clasa mpgal) sa functioneze si pentru fisiere PDF? Acum dupa ce fac upload vad doar conturul fisierului, dar nu-l pot vizualiza. Multumesc.
mpgal pentru pdf
-
mpgal pentru pdf
MarPlo
Salut
1. Va urez Un An Nou Fericit
2. Fisierele PDF nu sunt de tip imagine, ci documente care se deschid cu aplicatii gen Acrobat Reader. Nu merg vizualizate cu script pentru galerie de imagini.
1. Va urez Un An Nou Fericit
2. Fisierele PDF nu sunt de tip imagine, ci documente care se deschid cu aplicatii gen Acrobat Reader. Nu merg vizualizate cu script pentru galerie de imagini.
andras
Am inteles. Am si modificat si acum il deschid (simplificat) cu
Toate cele bune! Ne "vedem" in 2016 !
Cod: Selectaţi tot
<a href="'.$folderunda.'/'.$val.'" target="_blank" ></a>
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Buton pentru a crește sau descrește aleator un numar
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Intrebare rapida:Ultimul mesaj
Cum pot seta un buton care poate crește și /sau descrește aleator un număr la clic?
Acesta este codul pe care îl am....
Poti sa folosesti Math.random() pentru a decide dacă numarul va crește sau nu:
<button id='tst_btn'>Change counter</button>
<h3...