multi mail in functie de functia pe care o are pe site
-
multi mail in functie de functia pe care o are pe site
sault, am o mica rugaminte si sa ma ajutati ca nu stiu cum sa fac, vreau sa fac un multi mail in care sa aleg eu la cine sa trimit si sa imi aleaga din bd exact membrii respectivii adica ca de exemplu vreau sa le trimit la toti administratorii un e-mail dar nu si la membrii. sa am o lista expandata in care sa imi afiseaza fiecare functie de pe site (administrator, modelator, membrii, etc). cu stima trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Tabelul din mysql, cu membrii, ar trebui sa aiba o coloana cu rangul fiecaruia (moderator, membru, ...)
In pagina se face un formular cu un Select in care se poate alege cui sa trimita (moderator, membru, ...).
Scriptul php preia optiunea trimisa, face select in mysql in functie de ea (... WHERE `coloana`='optiune') si aplica mail() la adresa din fiecare rand returnat.
Cam asta e ideea, sa o aplice cine are nevoie.
In pagina se face un formular cu un Select in care se poate alege cui sa trimita (moderator, membru, ...).
Scriptul php preia optiunea trimisa, face select in mysql in functie de ea (... WHERE `coloana`='optiune') si aplica mail() la adresa din fiecare rand returnat.
Cam asta e ideea, sa o aplice cine are nevoie.
Subiecte similare
- Indexi valorilor din array care fac suma
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
am un array cu urmatoarele numere:
arr =
si o variabila, care poate contine numere intregi de la 50 pana 750 (750 este suma...
Mulțumesc mult marplo, este ceea ce îmi trebuie - Trei lucruri tampite care s-au intamplat la o gradina zoologica.
Divertisment si Jocuri Stef va prezinta un articol despre trei evenimente chiar tampite care s-au intamplat la diferite gradini zoologice.
Ui3E3aPtqTc - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...