Mutare date dintr-un tabel MySQL in altul
-
Mutare date dintr-un tabel MySQL in altul
Daca vreau sa mut datele care au fost selectate prin checkbox in alt tabel cu INSERT INTO cum as putea face?
MarPlo
Ca sa muti datele dintr-un tabel in altul, incearca formula asta:
- col1, col2, ... sunt coloanele din tabelul_1 a caror date vor fi adaugate in tabel2.
Formula trebuie adaptata la ce tabele ai.
Daca nu merge, vezi ce gasesti pe net, cautand: "mysql move rows to another table".
Cod: Selectaţi tot
INSERT INTO tabel2 SELECT col1, col2, col3 FROM tabel1 WHERE col <> ''
Formula trebuie adaptata la ce tabele ai.
Daca nu merge, vezi ce gasesti pe net, cautand: "mysql move rows to another table".
lolzytm
Salut eu am facut asa :
Si nu mi-l muta in tabelul dorit se da doar un refresh la pagina si atat... Ce pot sa ii fac?
Cod: Selectaţi tot
<?
if(isset($_POST['muta'])) {
for($i=0; $i<count($_POST['checkbox']); $i++) {
$move_id = $_POST['checkbox'][$i];
$sql3="INSERT INTO $tbl_name2(id, banc, cate, autor, dataadd, nrbc, titlu, email, ip)VALUES('$id', '$banc', '$cate', '$autor', '$dataadd', '$nrbc', '$titlu', '$email', '$ip')";
$result3 = mysql_query($sql3);
}
if($result3){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=test3.php\">";
}
}
?>
MarPlo
Nu ma pricep la mutre date dintr-un tabel in altul, fiindca nu am folosit asa ceva.
Din ce inteleg, ar trebui ca formula de INSERT sa contina numele a doua tabele, dupa cum ai vrea sa mute din unul in altul.
Depinde ce structura /coloane ai intr-un tabel, ce ai in al doilea, si ce vrei sa muti, tot randul sau doar anumite coloane.
Dar in codul tau e un Insert cu adaugare date din variabile intr-un singur tabel.
Incearca sa intelegi si sa aplici formula data in raspunsul anterior (pe care am gasit-o pe net), sau cauta si singur ce te intereseaza (Mutare date din tabel MySQL in altul), poate gasesti exemple pe care sa le poti aplica.
Din ce inteleg, ar trebui ca formula de INSERT sa contina numele a doua tabele, dupa cum ai vrea sa mute din unul in altul.
Depinde ce structura /coloane ai intr-un tabel, ce ai in al doilea, si ce vrei sa muti, tot randul sau doar anumite coloane.
Dar in codul tau e un Insert cu adaugare date din variabile intr-un singur tabel.
Incearca sa intelegi si sa aplici formula data in raspunsul anterior (pe care am gasit-o pe net), sau cauta si singur ce te intereseaza (Mutare date din tabel MySQL in altul), poate gasesti exemple pe care sa le poti aplica.
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...