Salut,
Stie cineva vreun site care sa-ti permita sa vezi cum arata paginile html (adica sa te lase sa faci un upload al unui fisier html de ex) pentru ca apoi sa-ti genereze imagini cum arata pagina in diverse browsere . Ceva in genul :
browsershots.org/
insa aici site-ul trebuie sa fie online (iti cere URL) .
Multumesc anticipat !
Online tool pentru browser preview al unui fisier html
-
Online tool pentru browser preview al unui fisier html
MarPlo
Salut
Nu stiu un astfel de site, dar ca idee, daca stii php, poti face pe un server online un simplu script care preia textul (codul html) dintr-un textarea si il salveaza intr-un fisier html pe server online. Apoi follosesti adresa acelui fisier in site-ul mentionat mai sus.
Nu stiu un astfel de site, dar ca idee, daca stii php, poti face pe un server online un simplu script care preia textul (codul html) dintr-un textarea si il salveaza intr-un fisier html pe server online. Apoi follosesti adresa acelui fisier in site-ul mentionat mai sus.
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....