Pe langa optimizarea continutului si codului paginii, pozitia unui site web in motoarele de cautare depinde si de Backlink-urile externe.
- Backlink-urile sunt link-uri din alte site-uri catre pagini din site-ul dv.
Iata pe scurt un mic ghid, cateva sugestii SEO pt backlink-uri.
1. Inscrieti site-ul pentru inceput in cateva directoare web (e suficient intre 10 si 20 directoare web) cu PageRank mai mare de 2. Inscrierea in prea multe directoare intr-un interval de timp scurt e considerata spam. Titlul adaugat la inscriere sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul dv.
2. Creati o pagina RSS pentru site si adaugati-o in directoare web rss (se gasesc pe net cautand: adauga rss director web).
3. Participati la discutii pe forumuri din categorii apropiate cu site-ul dv (cu PR 2+), si adaugati link catre site-ul dv. in semnatura si in pagina de Profil. Link-ul din semnatura sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul.
4. Adaugati comentarii pe bloguri cu nisa /domeniu asemanator cu site-ul dv. (cu PR 2+), adaugand adresa site-ului dv. in casuta de site.
5. Creati un sitemap si adaugati-l in Google Web Master Tools.
- Acest articol e inchis, intre timp, daca sunt si alte sugestii /relatari legate de optimizarea site-ului in plan extern din topic-uri create de dv. la categoria SEO, le voi adauga si aici.
Optimizare site Web - Backlink-uri
-
- Administratorul site-ului
Optimizare site Web - Backlink-uri
Subiecte similare
-
Intrebare vulnerabilitati site
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut, am acces la panoul de administrare a unui website si am gasit mai multe vulnerabilitati. Intrebarea mea este, se poate crea un fisier cu un...Ultimul mesaj
Salut,
Codul php se pune in fisier cu extensia .php , dupa tag-ul <?php .
Daca e pus asa, in mod normal ar trebui sa afiseze ce returneaza... -
Securitatea site-ului
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Inca sunt in lucru cu site-ul meu si ma tot gandesc mereu, oare am facut bine pagina asta ? Oare se poate cumva sa patrunda cineva si sa faca rau pe...Ultimul mesaj
Cred ca am rezolvat problema. Sper ca am inteles din explicatiile tale ce trebuie sa modific.
Multumesc! -
Meta tag-uri importante in site
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Sunt la inceput de creare a unui website si ma intrebat ce tag-uri se scriu in partea de head a unei pagini, presupun ca aceste randuri sunt...Ultimul mesaj
Multumesc pentru raspuns!
Asa voi face :) ... :D -
Securitate site din exterior (cURL)
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Pentru a evita ca cineva sa trimita date nedorite din exteriorul site-ului, m-am gandit sa fac urmatorul lucru:Ultimul mesaj
if(isset($_SERVER )) { $adresa =...
Toate datele sunt trimite prin post.
Azi cineva a putut sa se logheze pe site fara a avea cont, cum a facut si cum as putea sa ma protejez de asta,... -
Blocacrea accesului la site al botilor
Server - htaccess - Gazduire Web
Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Am observat de la un timp in contorul de vizitatori(in baza de date sql) ca siteul este accesatde boti (roboti) de exemplu in aceasi secunda...
Nu stiu o metoda sigura de a detecta care e ip de bot.
De fapt blochezi ip-urile care te dernjeaza sau care iti par ca au un comportament neobisnuit... -
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site...