Pe langa optimizarea continutului si codului paginii, pozitia unui site web in motoarele de cautare depinde si de Backlink-urile externe.
- Backlink-urile sunt link-uri din alte site-uri catre pagini din site-ul dv.
Iata pe scurt un mic ghid, cateva sugestii SEO pt backlink-uri.
1. Inscrieti site-ul pentru inceput in cateva directoare web (e suficient intre 10 si 20 directoare web) cu PageRank mai mare de 2. Inscrierea in prea multe directoare intr-un interval de timp scurt e considerata spam. Titlul adaugat la inscriere sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul dv.
2. Creati o pagina RSS pentru site si adaugati-o in directoare web rss (se gasesc pe net cautand: adauga rss director web).
3. Participati la discutii pe forumuri din categorii apropiate cu site-ul dv (cu PR 2+), si adaugati link catre site-ul dv. in semnatura si in pagina de Profil. Link-ul din semnatura sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul.
4. Adaugati comentarii pe bloguri cu nisa /domeniu asemanator cu site-ul dv. (cu PR 2+), adaugand adresa site-ului dv. in casuta de site.
5. Creati un sitemap si adaugati-l in Google Web Master Tools.
- Acest articol e inchis, intre timp, daca sunt si alte sugestii /relatari legate de optimizarea site-ului in plan extern din topic-uri create de dv. la categoria SEO, le voi adauga si aici.
Optimizare site Web - Backlink-uri
-
- Administratorul site-ului
Optimizare site Web - Backlink-uri
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....