Pagini multiple cu PHP
-
Pagini multiple cu PHP
Buna. Stiu ca e o intrebare foarte usoara pentru dv, dar n-am nici o idee cum s-o fac. Vreau sa am index.php?admin si inca un index.php simplu. Cum fac? Si un exemplu de script daca se poate.
MarPlo
Salut
Vezi tutorialele: Creare site ci PHP si /sau Create simple Website with PHP, arata cum sa creezi pagini de site cu un singur fisier PHP.
Vezi tutorialele: Creare site ci PHP si /sau Create simple Website with PHP, arata cum sa creezi pagini de site cu un singur fisier PHP.
AndreyIstetul
Buna. Nu prea inteleg multe. Deci nu vreau marele script, ma gandeam ca e ceva de genul
Am siteul deja, numai sa fie o pagina pentru toata lumea(un site de jocuri cu viteza normala) si o pagina pentru admini cu viteza maree. Se poate asa ceva?
Cod: Selectaţi tot
<?php
admin
chestii pagina
all
chestii pagina
?>
MarPlo
Nu e nici un marele script. E un tutorial cu cod php care arata cum sa faci un site simplu, cu niste pagini si un meniu.
Daca vrei un site cu pagina separata pt. admin, da, se poate daca stii php. O pagina de admin /administrare e mai complicata la cod decat crearea unei pagini de afisare pt. toti.
Deci, daca vrei sa faci tu un site cu php, ar trebui intai sa inveti PHP, variabile, array, instructiuni if(), else, etc., ca sa poti intelege ceva din acele coduri. Iti pot fi de folos lectiile de pe site si link-urile date mai sus.
Daca vrei un site cu pagina separata pt. admin, da, se poate daca stii php. O pagina de admin /administrare e mai complicata la cod decat crearea unei pagini de afisare pt. toti.
Deci, daca vrei sa faci tu un site cu php, ar trebui intai sa inveti PHP, variabile, array, instructiuni if(), else, etc., ca sa poti intelege ceva din acele coduri. Iti pot fi de folos lectiile de pe site si link-urile date mai sus.
AndreyIstetul
Buna. Nu vreau site-ul care l-ai dat. Am un server de Travian si vreau ca sa fie index.php?all, cu viteza de 1000x, si index.php?admin, care sa apeleze alt config in care este scris 1.000.000x rate. Am toate acestea, vreau doar cum fac sa fie ?ceva. Cum e scriptul. Doar un exemplu, va rog.
MarPlo
Poate merge asa, in index.php:
Iar adresele URL sa fie: index.php?admin=1, respectiv index.php?all=1
Cod: Selectaţi tot
if(isset($_GET['admin'])) include('config_admin.php');
else if(isset($_GET['all'])) include('config_all.php');