Salut!
Intr-un site oficial de liceu am voie sa folosesc in diverse locuri imagini de pe internet cautate pe Google sau este vreo problema cu drepturile de autor?
De exemplu folosesc imaginea unei flori in urma cautarii pe google .Imi este permis sau este protejata cu drepturi de autor?
Mentionez ca pe fiecare pagina a site-ului liceului se trece Copyright..Drepturi rezervate.
Multumesc anticipat !
Parere drepturi de autor la imagini de pe internet
-
Parere drepturi de autor la imagini de pe internet
MarPlo
Buna
Ca opinie personala, daca acea imagine nu are un asa numit Watermark /semnatura pe ea, se poate folosi liber, fara restrictie. Cei care vor sa aibe drept de autor la imagini (filme /videoclipuri) pun o semnatura pe imagine (sau in film).
La imagine unei flori, cred ca dreptul de autor apartine florii.
Ca opinie personala, daca acea imagine nu are un asa numit Watermark /semnatura pe ea, se poate folosi liber, fara restrictie. Cei care vor sa aibe drept de autor la imagini (filme /videoclipuri) pun o semnatura pe imagine (sau in film).
La imagine unei flori, cred ca dreptul de autor apartine florii.
Subiecte similare
- Imagini Slider bootstrap
HTML - XHTML - CSS Salutare,
de curand am cumparat un template de pe teamforest pe care l-am pus pe perlamuntilor.ro ideea e ca ma bate rau bootstrapul asta.
Cum... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.