Parere site anunturi online

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
evident

Parere site anunturi online

Salut,
Acum o saptamana am dat drumu la un site de anunturi. Pana acum s-au adaugat doar 2 anunturi pe el iar restu sunt bagate de fratemiu si mai un prieten.
As dori sa imi dati o parere despre site, ce nu e bine la el? Am vizitatori pe el dar care nu stau mult. Pur si simplu viziteaza pagina de start mai un click pe ici pe colo dar nimic altceva.
Imi puteti scrie aici ce credeti ca nu e bine si ce ar trebui sa fac.
Siteul este URL: evi-anunturi.net
Multumesc

MarPlo Mesaje:4343
Salut
Cred ca motivul de ce vizitatorii nu adauga anunturi e acela ca se cere inregistrare.
Site-ul e prea nou, necunoscut in domeniul site-urilor de anunturi. Personal nu asi sta sa pierd timpul cu inregistrarea pe un site nou, doar cu cateva anunturi, si care nu apare in primele 2 pagini in Google.
Mai bine adaug repede anuntul pe care-l vreau in site-uri in care se potate dauga direct, fara inregistrare, sau si in cele mari care apar in primele 2 pagini in Google, cu mii de vizitatori (acelea isi permit sa solicite inregistrare).

Subiecte similare