PARERI

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
Marian
Mesaje: 2

PARERI

IMI PLACE MULT MODUL DE STRUCTURARE AL ACESTUI CURS SI IMI VA FI DE MARE FOLOS

MarPlo Mesaje: 4343
Marian scrie:IMI PLACE MULT MODUL DE STRUCTURARE AL ACESTUI CURS SI IMI VA FI DE MARE FOLOS
Imi pare bine ca-ti este de folos. Am inercat sa fac cursurile cat mai usor de parcurs, cu exemple si fara alte aglomerari.
Spor la invatat

Lancer Mesaje: 1
excelent cursul :D felicitari marco

MarPlo Mesaje: 4343
Multumesc pt. aprecieri.
Am adaugat o noua pagina la cursul php, si anume Download Scripturi.
De acolo puteti descarca si folosi gratuit in propriile site-uri cateva scripturi utile. Chiar daca nu aveti nevoie de ele, e bine sa le luati si sa le studiati, contin functii mai avansate si am scris comentarii care va vor ajuta sa invatati mai bine PHP.

dracu Mesaje: 1
Felicitari pentru site si tutoriale. Nu stii cand inveti niste lucruri noi :)

Ca o paranteza, stiu ca referinta pentru a invata PHP este tutorialul lui OriceOn. Cu mare placere vad ca asta e mult mai complex si mai usor de digerat. O sa ii arat si fratelui meu asta.

Keep up the good work!

Radu

MarPlo Mesaje: 4343
Am aruncat o privire scurta (cateva minute) pe tutorialul lui Oriceon, dar asta dupa ce am facut cursul meu, inainte nu auzisem de el.
E mai putin detaliat dar pt. incepatori si o invatare scurta, rapida a elementelor de baza din PHP e bun. E cunoscut fiindca e mai vechi si a avut timp sa fie facut cunoscut. Oricum, mai multe "mancaruri" bune nu strica.

Mersi pt. aprecieri :)

Cezar Mesaje: 7
Salut pe toata lumea. Sunt nou pe aici, dar cred ca voi reveni cat mai des.
MarPlo, mie imi place foarte mult cum ai structurat cursul si exemplele prezentate sunt clare si la obiect. Uite aici un link http://www.w3schools.com/ care te poate inspira in munca ta cu acest site. Poate il stiai deja... poate nu... :) Am folosit unele din scripturile oferite de tine. Chiar am dezvoltat unul pornind de la "contoar.php".
Toate bune.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut Cesar

Stiu site-ul w3schools, oricum mersi. E mult mai documentat, util si bine structurat; il vizitez si eu cand caut ceva de web development.

TheGuardian Mesaje: 5
sal... nu am mai intrat de mult p forum...
am obs si schimbari in curs, mai ales scripturile php... cum am mai spus, ai facut un lucru f bun cu aces site, marplo... felicitari...

am observat la mine in calculator o problema, poate s-a mai lovit si altcineva de ea... as dori un sfat...

nu am mai deschis de vreo luna wampserver... l-am deschis azi sa verific un script php, tastez numele scriptului in mozzila...si nimic... nu-mi arat nici un rezultat, nimic... doar ma intreba c vreau sa faca mozzila cu fisierul rsepectiv, sa-l salveze sau sa-l deschida cu...

dau sa testez cu localhost, iar nimic...
in acest timp functiona si microtorrent... m-am gindit k poate nu tb sa functioneze in acelasi timp acestea doua, wamp si torrent.. poate ocupa acelasi port 80, nu?

inchid torrent, verific din nou cu mozzila, si merge scriptul meu php...:)

cine poate sa-mi spuna ce se intimpla?... ms...

d_alinus2004 Mesaje: 21
Un curs foarte bun..mult mai bun decat al lui Oriceon..am cateva luni de cand intru pe acest site cand caut ceva legat de programare in php...
l-am recomandat si il recomand la toata lumea..
Mult succes incontinuare