PHP - MySQL - XML
-
» trif salut, am si eu o problema, am sitele pe un hosting free si atunci cand introduc ceva imi apare data de la server si problema este ca este o...
Ultimul mesaj » trif salut, multumesc pentru raspuns. cu stima trif
-
» AndreyIstetul Buna. Cum spune si titlul, un script de dezarhivare si arhivare in php? Multumesc frumos.
Ultimul mesaj » GarryOne daca ceva nu-ti este clar, posteaza acolo
-
» AndreyIstetul Buna. Titlul spune totul: Cum pot sa fac ca mail-urile trimise de catre phpbb3 sa fie in html(e-mailurile automate)?
Ultimul mesaj » AndreyIstetul Buna. Totusi, cand imi dai acel cod? A trecut destul timp, cred ca ai avut timp sa-l faci.
-
» trif salut, am si eu o problema, am un site am multe fisiere de descarcat (cateva sute) si sa nu se stea sa se descarce una cate una pe toate as dori daca...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Nu am lucrat cu asa ceva, nu ma pricep, dar stiu ca PHP are clase /functii pt. lucru cu arhive si arhivare.
Pentru arhive ZIP poti studia...
-
» LCristian Salut! As vrea sa stiu cum pot face, astfel incat o anumita pagina sa poate fi vizitata numai odata la 8 ore.
Ultimul mesaj » LCristian As vrea sa folosesc asta intr-un script de vot astfel incat fiecare user care isi primeste punctele pentru vot sa nu mai poata accesa pagina inca...
-
» claUdiu Buna, am si eu o intrebare.
Pentru inceput:
$titlu[] = str_replace($cuvant, '<i>'.$cuvant.'</i>', $rez );...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut,
In loc de str_replace() foloseste str_ireplace() .
Face acelasi lucru, doar ca fara diferenta intre majuscule si litere mici.
-
» evident Am scriptul :
<style type= text/css >
<!--
.style1 {font-weight: bold}
.style3 {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-weight:...
Ultimul mesaj » MarPlo Incearca intai un select care doar sa returneze numarul de randuri, apoi, daca acel numar e mai mare ca 0, faci select-ul si operatiile de paginare....
-
» claUdiu Buna. Am si eu o intrebare. PRima data: am acest cod:
<?php
include( config.php );
//Bagam intr-o variabila data de astazi ZZ.LL.AAAA...
Ultimul mesaj » MarPlo Poti retine intai toate rezultatele intr-un array, apoi cu array_unique() se elimina ce e duplicat.
Exemplu, acest cod:...
-
» trif Salut, am si eu o problema, am codul acesta:
$dt= date( Y-m-d H:i:s );
class CountAccess {...
Daca Update-ul prin care modifiici numele e separat de cel care inregistreaza numarul de descarcari (din codul de mai sus), ca sa nu modifice...
-
» lookme Salutari tuturor .
Folosesc prima varianta de script login/register de pe marlopo
am reusit sa implementez partea cu edit profile insa chiar daca...
-
» BBsTyLe Am o intrebare, cum pot crea mai multe pagini cu doar o singura fila PHP, exemplu, am inregistrare.php.. vreau sa fac ceva de genu' in aceeasi fila...
-
» nutzu123 Stie cineva un tutorial gen : ?
Adica sa aibe inclus si functia de upload, cand adaugi ceva in mysql sa fie inclus si link-ul de poza in baza de...
Datele despre fisierul ce trebuie upload-at se preiau in php cu $_FILES , unde file_up este numele dat la 'name' in campul de formular...
-
» evident am facut o pagina in care userii sa intre sa stearga anunturile lor.
am facut asa:
pag_anunt_user.php
<style type= text/css >
<!--...
Ultimul mesaj » evident Eu zic ca merge cum am facut eu mai sus.
Cu al tau imi zice doar Cred ca vrei sa stergi ceva ce nu-i al tau!
Multumesc
-
» evident am si eu un formular ce imi adauga in baza de date anunturi...as vrea ca la nume sa nu mai scrie cel care baga anuntul si sa fie preluat numele din...
Ultimul mesaj » evident acum am facuut o pagina unde daca esti logat sa iti apara anunturile tale.
cum as putea sa fac sa apara butoane cu delete in dreptul fiecarui anunt....
-
» claUdiu Buna. Am si eu o problema cu care ma chinuii de ceva timp. Idea este ca am acest cod:
<?php
include( config.php );
//Cautam in db dupa...
Ultimul mesaj » MarPlo Atunci, daca $rezultate e mai mare decat 0, undeva in tabel, la post sau title gaseste vreun rezultat la ce cauti, si e normal sa execute codul de la...
-
» claUdiu Buna! Vreau sa afisez si eu niste date dintr-o categorie dar am o problema. Am acest cod:
<?php
include( config.php );...
Ultimul mesaj » claUdiu La codul tau nu mi-a aratat nimic pe pagina, la fel si cand am facut echo. Dar, am gasit problema: eu am tabelul categories in db, nu category... Se...
-
» evident am edit.php
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION )) {
echo 'Please <a href= login.php...
Ultimul mesaj » trif salut, depinde de setarile server-ului si de varianta php care este pe server. daca ti-ai descarcat xampp ultima varianta inseamna ca are si ultima...
-
» trif Salut, am si eu o mica problema si tot am cautat pe net si tot nu am gasit, problema este urmatoarea:
am tebelul asta
echo '<table border= 0...
Ar trebui sa verifici codul html la tabelul adaugat in pagina, sa vezi ce class sau id au randurile. Asa e mai usor sa-ti dai seama unde in...
-
» evident Salut,
Pe site-ul meu de anunturi am facut ca si membri sa poata sa se logheze...
Si vreau ca sa poata adauga un anunt doar daca sunt...
Ultimul mesaj » MarPlo Fisierul login.php trebuie sa aibe session_start(); la inceput.
In rest pare bine.
-
» MelecaCristian Buna useri Marplo deci am si eu un site si am membrii totali pe site dar utilizatorul inregistrat nu isi poate edita profilul stiti vreun script ce...
Scriptul de Inregistrare /Logare de aici: Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare contine si pagina personala in care...
-
» lookme Salutari.
am descarcat scriptu de pe marplo insa am observat ca exista o problema cand bifezi casuta remember me si dai login iti da o eroare de...
Ultimul mesaj » MarPlo ce anume trebuie sau unde mai exact trebuie sa modific pentru a ma loga cu adresa de email ?
Lucru asta implica mai multe modificari: la partea de...
-
» nutzu123 Salut am urmatorul cod si as vrea atunci cand ma loghez pe site ca admin sa imi apara butoanele de sterge pentru toate categoriile:
<?php...
Ultimul mesaj » keenbr Codul de baza:
if (isset(trim($_POST )) && isset(trim($_POST ))) {
$username = $_POST ;
$password = $_POST ;
$admin = admin ;...
-
» trif salut, am si eu o problema si nu stiu sa ii dau de cap, am urmatoarele bd:
elevi:
$cnp = $_GET ;
$nume_prenume = $_GET ;
$query=...
Ultimul mesaj » keenbr E prea mult cod evident... si ce zici tu poti face numai cu cnp.
Trif, da-mi mai multe detalii... eventual si o pagina sa o pot accesa + ceea ce...
-
» evident imi zice si mie cineva unde gresec aici:
<html>
<head>
</head>
<body>
<center>...
Ultimul mesaj » keenbr Tabelul in baza de date trebuie sa fie myisam
<html>
<head>
</head>
<body>
<center>
<h1>evi.net...
-
» nutzu123 Are cineva vreun script gen load more gen facebook adica rezultatele de pe pagina sa curga in jos doar atunci cand cineva apasa pe buton, ceva gen...
Ultimul mesaj » nutzu123 ms mult trif :D merge super scriptul...mi de multumiri!
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum