Salutari din nou, nu stiu dca exista sansa sa pot face asta dar incerc.
- Eu vreau sa incerc sa fac ca un cod PHP care este conectat la un anume FTP, sa poata sa preia niste date dintr-un fisier .ini
Exemplu: fisier.ini
Banned = 1
Admin = 10
Warns = 3
Acestea sa presupunem ca este scris in fisierul .ini, eu vreau sa fac in asa fel incat sa poata sa preia una din cele 3 informatii de acolo.
Tin sa precizez ca nu folosesc MYSQL, doar o simpla conectiune la un cont FTP si prin acea conectiune sa poata sa preia aceste date.
Stima.
Preluare date dintr-un fisier .ini PHP
-
Preluare date dintr-un fisier .ini PHP
MarPlo
Salut
Dupa ce preiei fisierul prin FTP si-l salvezi, dupa cum e prezentat la pagina: Citire fisier txt / log prin FTP, citesti fisierul, de unde l-ai salvat, cu functia file(). Aceasta functie preia continutul din fisier intr-un array, fiecare rand din fisier un element in acel array.
Apoi te descurci /lucrezi cu datele din acel array si poti salva iar datele in fisier, folosind functia implode("\r\n", $array) sa adaugi continutul din array intr-un sir.
Ceva cam asa:
Dupa ce preiei fisierul prin FTP si-l salvezi, dupa cum e prezentat la pagina: Citire fisier txt / log prin FTP, citesti fisierul, de unde l-ai salvat, cu functia file(). Aceasta functie preia continutul din fisier intr-un array, fiecare rand din fisier un element in acel array.
Apoi te descurci /lucrezi cu datele din acel array si poti salva iar datele in fisier, folosind functia implode("\r\n", $array) sa adaugi continutul din array intr-un sir.
Ceva cam asa:
Cod: Selectaţi tot
// cod preluare fisier prin FTP si salvare, de exemplu in "fisier.ini"
// preluare toate randurile din fisier
$rows = file('fisier.ini', FILE_IGNORE_NEW_LINES | FILE_SKIP_EMPTY_LINES);
$nrows = count($rows); // numar randuri
// parcurgere $rows
for($i=0; $i<$nrows; $i++) {
// prelucrare date din rand $rows[$i]
}
// salvare, dupa prelucrare, continut din $rows in "fisier.ini"
file_put_contents('fisier.ini', implode("\r\n", $rows));
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...