Buna
Recent am întâmpinat o problema: am văzut un "gadget" pe un site, acel "gadget" vreau sa-l mut la mine în site prin folosirea tagului iframe... problema este: când folosesc acest tag îmi reproduce întregul site iar eu vreau numai acel "gadget".
Mai explicit:
De exemplu, vreau sa pun forum-ul "web development" din acest forum pe site-ul meu, când folosesc tagul iframe nu-mi reproduce doar acel forum ci întregul site/forum
Ser ca ați înțeles ce doresc... se poate face?
Preluare gadget de pe un site
-
Preluare gadget de pe un site
MarPlo
Salut
Poti studia codul sursa al pagii (in Firefox cu Ctrl+U, In Internet Explorer la Page -> View Source), gasesti acea parte de cod a gadget-ului si o copii in pagina ta.
Sau, ca sa fii corect, intreaba pe administratorul acelui site cum poti sa pui si tu acel continut in site-ul tau.
Poti studia codul sursa al pagii (in Firefox cu Ctrl+U, In Internet Explorer la Page -> View Source), gasesti acea parte de cod a gadget-ului si o copii in pagina ta.
Sau, ca sa fii corect, intreaba pe administratorul acelui site cum poti sa pui si tu acel continut in site-ul tau.
greatmath
Nu este chiar asa de ușor
Am găsit rezolvarea la problema mea însă trebuie sa combin PHP5 cu jQuery ... din păcate pe unul dintre site-uri nu am acces la pagini PHP...
Am găsit rezolvarea la problema mea însă trebuie sa combin PHP5 cu jQuery ... din păcate pe unul dintre site-uri nu am acces la pagini PHP...
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...