Buna ziua!
am instalat acest script de comentarii...
am 2 probleme, si va rog sa ma ajutati,
am modificat liniile : 52-53, 48, 105, si 115 asa cum ati explicat in Citeste.html
Totul e bine, doar ca atunci dupa ce adaug un comentariu ( deja fiind paginate) dupa adaugarea lui nu mi-l afiseaza.....fiind ultimul adaugat, ci imi afiseaza pe primul... Doar dupa ce dau refresh la pagina imi afiseaza ultimul comentariu postat fiind primul
si a doua problema ce nu reusesc...
am setat cu valoarea 0, $addcomm = 1; pt a-mi retine numele utilizatorului... treaba e ca da,imi retine numele....dar chiar daca nu e autentificat, tot poate adauga comentariul....
as dorii, doar sa citeasca comentariile, nu sa si adauge....
Va multumesc,
Cu stima, Ionatan
Problema adaugare si afisare comentarii in Script Comentarii
-
Problema adaugare si afisare comentarii in Script Comentarii
Cumpără adevărul, şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.
https://www.crestinmultimedia.com/
MarPlo
Salut
La prima problema, inlocuieste in fisierul: "functions.js" (in directorul "commincls/"), la linia 329, unde e codul:
In loc de 99999 pune 1 . Sa fie asa:
La a doua problema, am testat, si nu adauga formularul daca utilizatorul nu e logat, iar $addcomm = 0;
Poate cauza o fi de la alt script care foloseste sesiunea de logare, nu stiu.
Cand nu e logat, ce nume adauga in formular?
Nu stiu care e cauza, si nici rezolvare, fiindca la teste functioneaza bine in privinta asta. Oricum, incearca sa modifici in: "form_add.php" din "commincls/", codul (linia 3):
Cu acesta:
- "username" trebuie sa fie numele sesiunii folosit de scriptul de logare, depinde ce script de inregistrare /autentificare folosesti. Daca tot nu merge, nu cunosc cauza.
La prima problema, inlocuieste in fisierul: "functions.js" (in directorul "commincls/"), la linia 329, unde e codul:
Cod: Selectaţi tot
var datasend = 'isajax=1&pg='+url_pag+'&nrp=99999';
var datasend = 'isajax=1&pg='+url_pag+'&nrp=1';
Poate cauza o fi de la alt script care foloseste sesiunea de logare, nu stiu.
Cand nu e logat, ce nume adauga in formular?
Nu stiu care e cauza, si nici rezolvare, fiindca la teste functioneaza bine in privinta asta. Oricum, incearca sa modifici in: "form_add.php" din "commincls/", codul (linia 3):
$namec = isset($nameusr) ? '<input type="hidden" name="namec" value="'.$nameusr.'" /><label>'.$lsite['name'].'</label> <b>'.$nameusr.'</b><br/>': '<label for="namec">'.$lsite['name'].'</label> <input type="text" name="namec" id="namec" size="20" maxlength="32" /><br/>';
$namec = isset($_SESSION['username']) ? '<input type="hidden" name="namec" value="'.$_SESSION['username'].'" /><label>'.$lsite['name'].'</label> <b>'.$_SESSION['username'].'</b><br/>' : '<label for="namec">'.$lsite['name'].'</label> <input type="text" name="namec" id="namec" size="20" maxlength="32" /><br/>';
ionatan
Va multumesc pt raspuns, nu ma asteptam asa repede....
Da, la prima problema s-a rezolvat inlocuind linia 329 din fisierul: "functions.js"
la a doua .... tot asa e.....mentionez ca scriptul de inregistrare /autentificare are original numele sesiunii "username" , iar comentariul apare ca si cum ai fi autentificat.... doar ca e cu numele "vizitator" pt cei neautentificati.... si bineinteles cu numele de utilizator in cazul in care e autentificat.... daca nu are rezolvare... as putea separa linkul "Adauga comentariul" de zona unde apar comentariile si eventual sa il adaug
Si atunci doar celor care sunt autentificati vor putea sa dea clik pe "Adauga comentariul"
CU respect, Ionatan
Da, la prima problema s-a rezolvat inlocuind linia 329 din fisierul: "functions.js"
la a doua .... tot asa e.....mentionez ca scriptul de inregistrare /autentificare are original numele sesiunii "username" , iar comentariul apare ca si cum ai fi autentificat.... doar ca e cu numele "vizitator" pt cei neautentificati.... si bineinteles cu numele de utilizator in cazul in care e autentificat.... daca nu are rezolvare... as putea separa linkul "Adauga comentariul" de zona unde apar comentariile si eventual sa il adaug
<?
if($session->logged_in) {
aici sa pun link-ul
}
else {
echo "<h3> trebuie sa fiti Autentificat pt a posta comentariul..</h3>";
}
?>
CU respect, Ionatan
MarPlo
Problema e ca nu se potrivesc scriptul de logare cu cel de comentarii, trebuie studiat cel de logare ca sa stii cum functioneaza; dar asta ma depaseste.
Link-ul "Adauga comentariu" e in "comments.php", linia 43, unde e codul:
Daca vrei sa modifici cum ai mentionat (desi este ineficient, formlarul tot e inclus, chiar daca nu apare) incearca sa inlocuiesti acea linie cu asta (nu stiu daca merge, daca apar erori poate le rezolvi):
Sau poate, mai bine, in "config.php", linia 22, in loc de:
Sa fie:
Daca nu merge, incearca si alte variante.
Link-ul "Adauga comentariu" e in "comments.php", linia 43, unde e codul:
if($addcomm !== 1 && !isset($nameusr)) echo '<h3 id="adcomm">'.$lsite['comments']['allowcmm'].'</h3>';
if($addcomm !== 1) {
if($session->logged_in) echo '<h3 id="adcomm">'.$lsite['comments']['allowcmm'].'</h3>';
else echo "<h3> trebuie sa fiti Autentificat pt a posta comentariul..</h3>";
}
if(isset($_SESSION['username'])) $nameusr = $_SESSION['username'];
if($session->logged_in) $nameusr = $_SESSION['username'];
ionatan
Va multumesc pt raspuns... si REZOLVARE !!
Am inlocuit in "config.php", linia 22 , asa cum ati spus, si s-a rezolvat. daca nu esti autentificat, in loc de Aadauga comentariu" apare "Pentru a putea adauga comentarii trebuie sa va autentificati" acuma e Ok
Multumesc,
Cu tot respectul , Ionatan
Am inlocuit in "config.php", linia 22 , asa cum ati spus, si s-a rezolvat. daca nu esti autentificat, in loc de Aadauga comentariu" apare "Pentru a putea adauga comentarii trebuie sa va autentificati" acuma e Ok
Multumesc,
Cu tot respectul , Ionatan
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt... - Afisare optiune selectata intr-un Div
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Cum pot face ca atunci cand e selectata o optiune dintr-o lista <select> sa fie afisata intr-un Div valoarea acelei optiuni.Ultimul mesaj
Am acest cod...
Cu JavaScript adaugi un eveniment 'change' la elementul <select> care se va declansa cand o optiune e selectata.
In interiorul acelui... - Afisare rezultate paginate la scroll page
Salut,Ultimul mesaj
In baza de date am 23 de rezultate din care initial afisez doar 10 si as vrea ca atunci cand ajung cu scroll la finalul paginii sa imi...
Am rezolvat(era o litera gresit apasata pe acolo), imi merge scriptul, dar a mai aparut o eroare.
Eu am 21 de inregistrari in baza de date.
Daca... - Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Problema instalare Anime.JS
Salutare!Ultimul mesaj
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js. - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...