Salut,
Am folosit codul ajax din tutorialul de pe site aici: anunturigalati.ro
(la filtrare)
Problema e ca functioneaza doar pe firefox, am incercat pe chrome, safari, ie, si nu afiseaza nimic. Poate sa fie ceva din codul ajax?
Am vazut ca erau cateva conditii in functie de browser.
Mersi mult.
O problema de ajax in functie de browsere
-
O problema de ajax in functie de browsere
MarPlo
Salut,
Am testat pe Firefox si Opera, functioneaza, dar pe IIE nu.
Daca exemplele de pe site de unde ai luat codul functioneaza si pe IE, problema nu este de la acel script, fiind vorba de acelasi cod.
Incearca stergand:
+'?test='+document.getElementById(tagID).innerHTML
de la linia de cod cu "var url = ..." , sa ramana doar:
var url = serverPage;
Nu stiu sigur care sa fie problema, trebuie sa testezi, sa vezi daca functia ajaxrequest() e apelata la onclick pe IE. Ca sa testezi, adauga un alert('Test'); imediat dupa acolada de deschidere a functiei.
Prin teste poti gasi cauza, de exemplu, adauga codul onclick de apelare a functiei ajaxrequest() intr-un button, si vezi daca e apelata (dupa ce adaugi Alert-ul in ea), cam asa:
- In general nu se adauga onclick in <option>, ci se adauga onchange in <select> care contine acele optiuni.
Am testat pe Firefox si Opera, functioneaza, dar pe IIE nu.
Daca exemplele de pe site de unde ai luat codul functioneaza si pe IE, problema nu este de la acel script, fiind vorba de acelasi cod.
Incearca stergand:
+'?test='+document.getElementById(tagID).innerHTML
de la linia de cod cu "var url = ..." , sa ramana doar:
var url = serverPage;
Nu stiu sigur care sa fie problema, trebuie sa testezi, sa vezi daca functia ajaxrequest() e apelata la onclick pe IE. Ca sa testezi, adauga un alert('Test'); imediat dupa acolada de deschidere a functiei.
Prin teste poti gasi cauza, de exemplu, adauga codul onclick de apelare a functiei ajaxrequest() intr-un button, si vezi daca e apelata (dupa ce adaugi Alert-ul in ea), cam asa:
Cod: Selectaţi tot
<button onclick="ajaxrequest('subcategorie.php?id=1', 'context')">Test</button>
Cristi007
Am facut niste teste, este de la acel onclick pe <option value.
Merge si in chrome/ie daca pun onchange la select.
Insa nu pot sa adaug valoarea aia cu id=? din php deoarece nu pot folosi while la <select>
onchange="ajaxrequest(\'subcategorie.php?id='.$rand['id'].'\', \'context\')">
Ai vreo idee?
Merge si in chrome/ie daca pun onchange la select.
Insa nu pot sa adaug valoarea aia cu id=? din php deoarece nu pot folosi while la <select>
onchange="ajaxrequest(\'subcategorie.php?id='.$rand['id'].'\', \'context\')">
Ai vreo idee?
MarPlo
Ar merge sa adaugi id-ul ca valoare la <option>, asa: <option value="1">Nume</option>
Iar in <select> sa adaugi onchange="ajaxrequest('subcategorie.php?id='+this.value, 'context')"
Iar in <select> sa adaugi onchange="ajaxrequest('subcategorie.php?id='+this.value, 'context')"
Cristi007
Am rezolvat, multumesc pentru ajutor.
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...