O mica problema de animatie CSS

Coduri intrebari, probleme legate de HTML, XHTML si CSS
Anghell

O mica problema de animatie CSS

Noroc, MarPlo!

1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt mai multe exemple de HTML si CSS.
2. Unul dintre el se numeste 'combined-rotation':
css-challenges.com/combined-rotation

3. Am imprumutat acest mic exemplu, pentru ca imi place cum se rotesc cele doua forme. In total sunt 16 linii de cod.
4. Dar uite cum am procedat:
a. am creat un fisier in Visual Studio Code.
b. am realizat un coy/paste exemplu combined-rotation
c. am lipit acel cod in respectivul fisier in Visual Code
d. dupa care am dat save as
e. intr-un final, nu mi s-a deschis fisierul din exemplu site. Mi-a luat ceva in timp in Visual Studio Code pentru a ma lamuri ce n-am facut bine
5. In partea dreapta in sidebar, sunt niste instrictiuni sau ma rog, niste exemple de linii cod.
6. Intrebare finala: mai trebuia sa vin eu cu o linie de cod in plus de la mine (cu linii de cod suplimentar), pentru a-mi merge si mie exemplu dorit cu animatia personala? Dar uite codul respectiv:

Cod: Selectaţi tot

<html>
	<body>
		<div class="box"></div>
	</body>
</html>

Cod: Selectaţi tot

.box {
	width:280px;
	height:280px;
	display:flex;
	align-items:center;
	justify-content:center;
	font-family: "Inconsolata", monospace;
	font-size: 28px;
	border:1px solid #c39f76;
	box-sizing:border-box;
}
Multumesc anticipat!
o1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2020

MarPlo
Salut,
Codul de pe acel site pe care l-ai postat aici nu e complet cel care face efectul de animatie.
De fapt, 'combined-rotation' de la acea pagina e o problema, ca un fel de test. Utilizatorii inregistrati pot trimite solutiile lor si pot vedea rezolvarile trimise.
Eu nu am cont inregistrat acolo, deci nu permit sa vad solutiile date.

Anghell
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare a viitorilor programatori.
3. Uite, sunt si eu sincer cu tine: problema la mine este ca nu sunt perseverent in ceea ce vreau sa devin in viitorul meu.
4, In data de 16 septembrie 2021, se implinesc 9 ani de cand am cont in acest forum si tot incepator sunt.
o1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2020

Subiecte similare