Problema browsere
-
Problema browsere
Am o problema, mi se vede designul deformat pe unele browsere. Aveti idee de unde pot invata trucuri sau alt lucru care ma ajuta cu aceasta problema?
MarPlo
Problema asta este des intalnita din cauza incompatibilitatii intre braowsere, pe partea de CSS si JavaScript.
Nu cunosc un loc anume cu astfel de "trucuri", pot doar sa indemn ca atunci cand apare problema, sa identifici ce proprietate css e legata de ea , la grafica, si sa cauti pe net dupa acea proprietate si browserul respectiv.
Sau sa postezi exact problema si portiunea de cod respectiva pe forum si poate cineva stie vreo rezolvare.
Nu cunosc un loc anume cu astfel de "trucuri", pot doar sa indemn ca atunci cand apare problema, sa identifici ce proprietate css e legata de ea , la grafica, si sa cauti pe net dupa acea proprietate si browserul respectiv.
Sau sa postezi exact problema si portiunea de cod respectiva pe forum si poate cineva stie vreo rezolvare.
baciucalin
cand ai probleme pentru compatibilitate ai putea folosi adobe dreamwaver. stie sa verifice compatibilitatea cu diferite browsere (vreo 7 sau 8 la numar) si versiunile ulterioare ale acestora. in plus daca e vreo problema iti spune exact in ce linie este sau expresie ii buba.
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...