Buna.
Eu vreau imi copii programele de invatare a limbii engleze, dar nu mi-le primeste. Se copie parca si cind deschid programa in calculator nu se deschide.'
Ma ajutati? Multumesc.
Problema copiere programe pentru limba engleza
-
Problema copiere programe pentru limba engleza
MarPlo
Buna ziua
Nu stiu la ce programe va referiti. daca e vorba de cele de la pagina de download, dupa descarcare se pot deschide si dezarhiva cu prgramul WinRar .
Nu stiu la ce programe va referiti. daca e vorba de cele de la pagina de download, dupa descarcare se pot deschide si dezarhiva cu prgramul WinRar .
alexandraelena
Buna. Aș vrea să descarc gramatica limbii engleze, dar nu găsesc niciun buton pentru download. Mă puteți ajuta, vă rog?
Mulțumesc!
Mulțumesc!
MarPlo
Butoanele /Link-urile de Download apar dupa ce va Autentificati cu un cont inregistrat pe site (nu pe forum), sau cont de Facebook, Google ori Yahoo; de la butonul "Contul Meu" din dreapta-sus in paginile din site.
Navigatorul web sa fie cu JavaScript lasat activat.
Navigatorul web sa fie cu JavaScript lasat activat.
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...