Buna.
Eu vreau imi copii programele de invatare a limbii engleze, dar nu mi-le primeste. Se copie parca si cind deschid programa in calculator nu se deschide.'
Ma ajutati? Multumesc.
Problema copiere programe pentru limba engleza
-
Problema copiere programe pentru limba engleza
MarPlo
Buna ziua
Nu stiu la ce programe va referiti. daca e vorba de cele de la pagina de download, dupa descarcare se pot deschide si dezarhiva cu prgramul WinRar .
Nu stiu la ce programe va referiti. daca e vorba de cele de la pagina de download, dupa descarcare se pot deschide si dezarhiva cu prgramul WinRar .
alexandraelena
Buna. Aș vrea să descarc gramatica limbii engleze, dar nu găsesc niciun buton pentru download. Mă puteți ajuta, vă rog?
Mulțumesc!
Mulțumesc!
MarPlo
Butoanele /Link-urile de Download apar dupa ce va Autentificati cu un cont inregistrat pe site (nu pe forum), sau cont de Facebook, Google ori Yahoo; de la butonul "Contul Meu" din dreapta-sus in paginile din site.
Navigatorul web sa fie cu JavaScript lasat activat.
Navigatorul web sa fie cu JavaScript lasat activat.
Subiecte similare
-
Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Salut,
Am reincarcat fisierul pe server.
Poti sa descarci acel curs de engleza pentru incepatori de la urmatorul link:... -
Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut,am in site implementat un script de schimbarea limbii in care eu am adaugat in scriptul meu original urmatoarea functieUltimul mesaj
<?php echo...
Vezi tutorialele din cursul Ajax de pe site.
Alt demo nu am.
Oricum, nu pare ceva dificil pentru cine a mai lucrat cu ajax; se face un cod... -
Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... -
limitare numar fisiere pentru upload
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Cum as putea sa limitez numarul de fisiere care se pot urca pe un site cu un input?Ultimul mesaj
De exemplu sa se poata urca doar 3 fisiere.
Cum pot construi...
Genial, functioneaza! Multumesc! -
Pavaje solare pentru alimentare cu energie
Stiri Deosebite
O companie de tehnologie din Ungaria foloseşte plastic reciclat pentru a produce panouri solare încorporate în pavaje, care pot susţine alimentarea...
-
Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap
Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....