Problema htaccess linkuri rescrise pentru doua fisiere php
Probleme, intrebari si subiecte legate de Server Apache, setari in fisier htaccess si Gazduire site-uri Web (Hosting).
-
alexinio3d
Problema htaccess linkuri rescrise pentru doua fisiere php
Salutare din nou...
Am intampinat o problema cu crearea fisierului .htaccess.
Problmea ii ca la linkurile cu fisierul sesstore.php merge cum trebuie si cand am incercat cu fisierul showitem.php nu a mai mers.
Asa am scris fisierul .htaccess :
Cod: Selectaţi tot
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*?)/(.*?)\.html$ seestore.php?lang=$1&cat_produs=$2 [NC,L]
RewriteRule ^(.*?)\.html$ seestore.php?cat_produs=$1 [NC,L]
RewriteRule ^(.*?)/(.*?)\.html$ showitem.php?lang=$1&produs=$2 [NC,L]
Cand acceses linkul
silvoproject.ro/ro/Leag%C4%83ne%20copii.html nu-mi arata nimica, dar cand accesez
silvoproject.ro/showitem.php?lang=ro&produs=Leag%C4%83ne%20mijlocii i-mi arata cum trebuie.
Imi puteti spune la ce am gresit la configurarea .htacces ?
Siteuri create / configurate de mine :
SilvoProject.Ro ( Magazin Online ) :
SilvoProject.Ro
TreiSute.Ro ( Comunitate de gaming ) :
TreiSute.Ro
MarPlo
Posibil ca problema sa fie ca nu este diferentiere intre regulile de rescriere pentru "seestore.php" si "showitem.php". Sunt la fel:
^(.*?)/(.*?)\.html$
Si se creaza conflict intre ele.
Trebuie o anumita diferenta, de exemplu, una din ele sa aibe terminatie diferita (htm).
Cod: Selectaţi tot
RewriteRule ^(.*?)/(.*?)\.htm$ showitem.php?lang=$1&produs=$2 [NC,L]
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ultimul mesaj
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe...
- Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap
Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...