Salut , am venit cu o problema pe care am intampinat`o acum...
Zilele trecute am facut un site unde vizitatorii se pot uita la tv online... , iar sub player este lista cu programe dar cum am adaugat mai multe posturi trebuie sa modific in fiecare pagina.. asa ca am hotarat ca partea de sub player sa o fac php ... si modific doar in fisieru php.. dar acum problema este ca atunci cand da click pe un program din php se deschide doar in php nu pe toata pagina....
Putin ajutor va rog...
Multumesc anticipat ,
ionutzz23
problema html - php
-
problema html - php
MarPlo
Probabil ai inclus acea pagina a partii de sub player cu <iframe>. Indicat e ca tot site-ul sa fie facut in PHP. Se conbina PHP cu HTML, nu invers.
Oricum, incearca sa pui in <iframe>, ori acolo unde se da click pe un program din php, sau in acel <form> daca e lista select, codul target="_top".
De nu merge, alta solutie nu cunosc.
Oricum, incearca sa pui in <iframe>, ori acolo unde se da click pe un program din php, sau in acel <form> daca e lista select, codul target="_top".
De nu merge, alta solutie nu cunosc.
ionutzz23
gata merge , multumesc frumos....
Te respect pentru ceea ce faci pentru niste oameni pentru care nici macar nu ii cunosti...
Numai bine..
Te respect pentru ceea ce faci pentru niste oameni pentru care nici macar nu ii cunosti...
Numai bine..
Subiecte similare
- Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...