Problema instalare Zend Framework

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
hi_ella

Problema instalare Zend Framework

Salut !
Vreau sa invat cum sa lucrez in Zend Framework, dar nu stiu cum sa-l instalez.M-am uitat pe Youtube si diferite site-uri si peste tot sunt nu stiu cate metode.
Deci am descarcat Zend Framework 1.11.4.L-am dezarhivat.Apoi in C:\wamp\apps\zend_framework am pus continutul cu bin,library si 3 fisiere txt(readme..). Problema e ca nu imi merge treaba cu My Computer->properties->Advanced system settings->environment variables. Unii introduc si calea catre php.exe .Altii creaza un user variable zf cu cale catre folderul bin zf .
Am modificat in php.ini php_include cu calea catre folderul library din zend.
In cele din urma ,dupa ce am incercat mai toate variantele ma duc la Windows Power Shell.
Tastez php -v si imi da detalii despre versiunea de php.(asa am citit pe net sa fac).
Tastez zf si imi spune: Could not open input file:C:\wamp\bin\phph5.3.13\php.exe\zf.php.
Daca stie cineva cum sa fac,m-as bucura mult sa ma ajutati considerand ca incep in scurt timp facultatea si nu voi mai avea timp.Vreau macar sa fiu la nivel de incepator sa stiu sa lucrez putin cu Zend Framework,adica mai bine sa stiu putin decat deloc.
Mentionez ca am Windows Vista,Wamp Server instalat cu PHP 5.3.13,Apache 2.2.22 si MySql 5.5.24.

Multumesc anticipat !

MarPlo Mesaje:4343
Salut
Incearca sa intrebi pe forumul de la phpromania.net/ , acolo sunt utilizatori care cunosc si au lucrat cu Zend Framework.
Personal, nu am folosit nici un Framework PHP.

Vezi daca iti e de folos si tutorialul de la pagina:
e-learn.ro/tutorial/php/ce-este-zend-framework-si-cum-se-instaleaza/151/1/376.htm

Subiecte similare