Salut,
Incerc sa creez un site cu laravel dar intampin o problema la modulul de autentificare.
Pentru partea de autentificare folosesc solutia oferita de laravel, problema apare atunci cand sunt deconectat.
Daca scriu in link numele actiunii logout imi afiseaza acel mesaj de eroare in care sunt afisate toate informatiile despre site si server.
In mod normal nu ar trebui sa se intample nimic atunci cand sunt deconectat si accesez din browser actiunea logout pentru deconectare.
Aveti idee cum as putea rezolva aceasta problema?
Multumesc.
Problema laravel mesaj eroare afisaza informatii despre site
-
Problema laravel mesaj eroare afisaza informatii despre site
MarPlo
Salut,
Problema poate sa nu fie de la scriptul de logare, ci de la configurarea pentru afisare erori.
Cred ca trebuie setat APP_DEBUG cu valoares false, in .env file sau in config/app.php.
Vezi documentatia de la: Laravel Error Handling
Problema poate sa nu fie de la scriptul de logare, ci de la configurarea pentru afisare erori.
Cred ca trebuie setat APP_DEBUG cu valoares false, in .env file sau in config/app.php.
Vezi documentatia de la: Laravel Error Handling
ionut
Da, asta era, am rezolvat.
Multumesc, credeam ca o sa am mai mult de munca pentru a rezolva problema.
Multumesc, credeam ca o sa am mai mult de munca pentru a rezolva problema.
Subiecte similare
- parametru din array in query cu laravel
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
din frontend primesc urmatorul array:
$arrClienti =
dupa care ii fac implode
$idClienti = preg_replace('/ /i', '', implode( , ,...
Dupa multe sapaturi, am ajuns la concluzia ca nu se poate rula ca parametru o matrice. Doar daca parametrul cu matricea este rulat intr-un loop.... - Eroare de variabila in php 8
SalutUltimul mesaj
Am trecut la php 8 si imi da eroarea asta
Warning: Undefined variable $page in G:\site\htdocs\system\site\page.php on line 16
in...
Imi mai da eroarea asta
Warning: Undefined array key message
iar eu am asa
$message=$_POST ;
Edit,
rezolvat cu
$message='';
if (isset($_POST... - Eroare la un formular cu PHP
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Eroare curs valutar
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare, folosesc de ceva vreme scriptul pentru curs valutar, care e foarte ok.Ultimul mesaj
Recent la o validare a aparut eroarea
Uncaught SyntaxError:...
Nu e nici o problema.
Din ce am inteles, eroarea apare doar in validare, de la rularea codului care trebuie sa acceseze prin ajax un alt fisier.