Salut,
Incerc sa creez un site cu laravel dar intampin o problema la modulul de autentificare.
Pentru partea de autentificare folosesc solutia oferita de laravel, problema apare atunci cand sunt deconectat.
Daca scriu in link numele actiunii logout imi afiseaza acel mesaj de eroare in care sunt afisate toate informatiile despre site si server.
In mod normal nu ar trebui sa se intample nimic atunci cand sunt deconectat si accesez din browser actiunea logout pentru deconectare.
Aveti idee cum as putea rezolva aceasta problema?
Multumesc.
Problema laravel mesaj eroare afisaza informatii despre site
-
Problema laravel mesaj eroare afisaza informatii despre site
MarPlo
Salut,
Problema poate sa nu fie de la scriptul de logare, ci de la configurarea pentru afisare erori.
Cred ca trebuie setat APP_DEBUG cu valoares false, in .env file sau in config/app.php.
Vezi documentatia de la: Laravel Error Handling
Problema poate sa nu fie de la scriptul de logare, ci de la configurarea pentru afisare erori.
Cred ca trebuie setat APP_DEBUG cu valoares false, in .env file sau in config/app.php.
Vezi documentatia de la: Laravel Error Handling
ionut
Da, asta era, am rezolvat.
Multumesc, credeam ca o sa am mai mult de munca pentru a rezolva problema.
Multumesc, credeam ca o sa am mai mult de munca pentru a rezolva problema.
Subiecte similare
-
Afisare informatii din mai multe tabele
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut. Revin cu alta postare.Ultimul mesaj
Nu am idee cum as putea sa fac urmatorul lucru:
Vreau sa selectez din tabelul X Y Z informatii care sa le afisez in...
Multumesc frumos pentru raspunsuri, dar am facut altceva :D un tabel separat unde bag ce informatii sau adaugat in celelelate tabele :D si am scapat... -
Laravel
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
MarPlo, te felicit pentru ideea de a pune pe site un tutorial Laravel :Ultimul mesaj
Eu deja folosesc Laravel de mai bine de un an de zile si pot spune ca...
andras, multmesc pentru apreciere.
- Poate fi considerat un curs de Laravel, contine tutoriale ce cuprind majoritatea elementelor de baza pentru... -
Intrebari laravel
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Am doua intrebari / nelamuriri legate de laravel, daca e cineva cu mai multa experienta sa ma ajute cu o opinie.
1. Am modelul Student...
Intre timp am rezolvat, nu a trebuit facut nimic special, copy paste si modificarile necesare in in .env -
Plata online cu Laravel
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
De cateva saptamani ma confrunt cu o problema si nu reusesc sa gasesc o rezolvare.
Trebuie sa implementez un sistem de plata online...
Salut,
Am avut si eu problema asta cu mobilpay.ro, a fost multa munca pentru ca ei mi-au dat bibliotecile lor PHP, dar acestea nu erau adaptate... -
Laravel preluare date din mysql
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Sunt la inceputul unui proiect in Laravel si nu reusesc sa inteleg cum pot aduce date dintr-o tabela mysql.
In strucutra de...
Poti sa faci mai multe metode in clasa pt. diferite situatii, o incluzi acolo unde vrei sa o folosesti si apelezi metodele dorite; de asemenea poti... -
Aflare nume ruta, laravel
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Vreau sa trimit numele rutei curente la view dar altul decat cel returnat de actiune.
Practic am un layout in care este inclus un view...
Salut,
Numele unei rute il poti afla cu:
Route::currentRouteName();
- foloseste: Illuminate\Support\Facades\Route;
Alte informatii despre...