Buna,
ma puteti ajuta si pe mine cu ceva va rog?...
am creat un forum cu phpBB.Dar nu stiu cum sa ii fac legatura cu baza de date..cand l-am instalat i-am creat baza de date...dar nu stiu ce sa fac in continuare.imi scrie asta:
Information: This board is currently disabled.
Problema phpBB3 - This board is currently disabled
-
Problema phpBB3 - This board is currently disabled
MarPlo
Salut
Dupa instalare, directorul install trebuie sters, sau mai bine schimbat numele pt cazuri cand mai e nevoie de el.
Din ce am gasit pe net, la cautare dupa: " phpbb Information: This board is currently disabled " (poti cauta si tu), se pare ca Forumul e dezactivat din Panoul de Administrare.
Daca te poti loga ca Admin, trebuie sa intri in:
Admin control panel ->general tab -> board configuration -> board settings
si sa pui optiunea: Disable board pe No.
O alta solutie, daca asta nu merge, este sa intri cu PhpMyAdmin direct in baza de date unde e instalat forumul, si sa executi aceasta instructiune:
Daca nici asa nu merge, incearca sa intrebi pe forumul de pe site-ul phpbb.ro , cei de acolo se pricep la problemele legate de phpbb.
Dupa instalare, directorul install trebuie sters, sau mai bine schimbat numele pt cazuri cand mai e nevoie de el.
Din ce am gasit pe net, la cautare dupa: " phpbb Information: This board is currently disabled " (poti cauta si tu), se pare ca Forumul e dezactivat din Panoul de Administrare.
Daca te poti loga ca Admin, trebuie sa intri in:
Admin control panel ->general tab -> board configuration -> board settings
si sa pui optiunea: Disable board pe No.
O alta solutie, daca asta nu merge, este sa intri cu PhpMyAdmin direct in baza de date unde e instalat forumul, si sa executi aceasta instructiune:
Cod: Selectaţi tot
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 0 WHERE `config_name` = 'board_disable'
iftenie
multumesc..se pare ca asta era problema...

Subiecte similare
-
O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... -
Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...