Salut!
Mi-am reinstalat Wamp Serverul si am reusit din C:\wamp\bin\mysql\mysql5.6.12\data sa recuperez folderul numit "siteph" (ramas dupa dezinstalare). Asa se numea baza de date pe care o foloseam.
Problema este ca nu are tabelele. Mai am inca folderul "wamp" ramas dupa dezinstalarea primului server.
Se mai pot recupera tabelele cumva sau s-au sters dupa dezinstalare?
P.S.:Imi pare rau daca intrebarea pare aiurita, dar aveam destul de multe informatii in tabele si imi va fi destul de greu sa le refac.
Multumesc!
Problema recuperare tabele dupa reinstalare Wamp server
-
Problema recuperare tabele dupa reinstalare Wamp server
MarPlo
Salut
Din ce am vazut pe net, trebuie sa copii in noul Wamp tot continutul din directorul "...\mysql\...\data" , precum si fisierele: "ibdata1", "ibdata2", etc., si "ib_logfile".
O problema similara e pe un site in engleza, pagina:
Recovering MySQL tables after WAMP reinstall
Din ce am vazut pe net, trebuie sa copii in noul Wamp tot continutul din directorul "...\mysql\...\data" , precum si fisierele: "ibdata1", "ibdata2", etc., si "ib_logfile".
O problema similara e pe un site in engleza, pagina:
Recovering MySQL tables after WAMP reinstall
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...