Problema redirect continuu cu header()

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
adrian_ady

Problema redirect continuu cu header()

Buna tuturor,
am o problema cu aceasta pagina care functioneaza (schimba parola si trimite mailul de confirmare) insa nu redirectioneaza corect, se formeaza o bucla. Nu sunt de meserie, este doar o pasiune si-mi pare rau nu reusesc sa gasesc greseala. Poate ma ajutati voi.
Raman disponibil cu orice alte detalii ce pot ajuta la rezolvare. Toate cele bune!

Cod: Selectaţi tot

<?    
require_once('config/includes.php');
if(!$login->checkLogin() && !isset($_GET['done'])) { header('Location: '.$CALE_VIRTUALA_SERVER.'autentificare/'); die(); }

if(isset($_POST['SubmitSchimba']))
{
    $modificata = $login->changePassword($_POST['old'],$_POST['new'],$_POST['renew']);

if($modificata)
    { header('Location: '.$CALE_VIRTUALA_SERVER.'logout.php?redirect=modifica-parola/?done'); die(); }

else 
    { $mesaj_schimba = $login->message; }
}    
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><!-- InstanceBegin template="/Templates/temp.dwt.php" codeOutsideHTMLIsLocked="false" -->
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<!-- InstanceBeginEditable name="doctitle" -->
<title>Schimba parola  - <?=Functii::getSetare('TITLU_SITE')?></title>
<!-- InstanceEndEditable -->
<base href="<?=$CALE_VIRTUALA_SERVER?>" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />
<script language="javascript" type="text/javascript" src="scripts/functii.js"></script>
<!-- InstanceBeginEditable name="head" -->
<script src="scripts/password_strenght.js" type="text/javascript"></script>
<!-- InstanceEndEditable -->
<meta name="keywords" content=""/>
<meta name="description" content=""/>
</head>
<body bgcolor="<?=$bgcolor?>">
<? require_once('box/header.php');?>
<table width="960" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" class="shadow">
<tr><td>
<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0" class="table_color">
  <tr>
 <td width="636" align="left" valign="top"><!-- InstanceBeginEditable name="content" -->
<h1>SCHIMBA PAROLA</h1>
<div class="hr"></div>
<br />  
<? 
if(isset($_GET['done']))            
{
 ?>
    <p align="center">Parola a fost modificata cu succes. Va rugam sa va logati cu noua parola.</p>
    <p align="center"><a href="autentificare/"><b>Click aici</b> pentru a va loga</a></p>
 <?
}
else
{
if($mesaj_schimba != "" )  
{ 
    ?><p align="center" class="error"><?=$mesaj_schimba?></p><?
}  
?>
    <form action="" method="post">
    <table width="500" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="3" style="padding-top: 20px;">
    <tr>
    <td align="right"></td>
    <td align="left" style="padding-left: 6px;"><h2><?=$login->getUsername();?></h2></td>
    </tr>
    <tr><td height="10"></td></tr>
    <tr>
    <td align="right">Parola actuala*</td>
    <td colspan="2" align="left"><input name="old" type="password" class="inputcol" id="user" value="<?=$_POST['old']?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="right">Parola noua*</td>
    <td align="left"><input name="new" type="password" class="inputcol" id="new"  onkeyup="runPassword(this.value, 'parola');" value="<?=$_POST['new']?>"/></td>
    <td align="left"><div style="width: 100px;">
      <div id="parola_text" style="font-size: 10px;"></div>
    <div id="parola_bar" style="font-size: 1px; height: 2px; width: 0px; border: 0px solid white;"></div>
    </div></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="right">Reintroduceti noua parola*</td>
    <td colspan="2" align="left"><input name="renew" type="password" class="inputcol" id="renew" value="<?=$_POST['renew']?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left">&nbsp;</td>
    <td height="40" colspan="2" align="left">&nbsp;&nbsp;<input name="SubmitSchimba" type="submit" class="buton" id="SubmitSchimba" value="Schimba parola" /></td>
    </tr>                    
    </table>
    </form>
<?
}
?>      
        <!-- InstanceEndEditable --></td>
    <td width="316" align="right" valign="top">    
    <? require_once('box/box_noutati.php');?>
    <? require_once('box/box_banners.php');?>
    </td>

</tr>

</table>
<? require_once('box/footer.php');?>
</td></tr></table>
</body>
<!-- InstanceEnd --></html>

MarPlo Mesaje:4343
Salut
Probabil nu este "done=ceva" in adresa URL si functia header() de la primul if() se executa mereu.
Cum nu e nici logat, nici "done" in adresa URL, acel if() se executa mereu daca se face redirect catre acea pagina.
Incearca conditia de la $_GET['done'] fara semnul ! , si adaugi "done=ceva" in adresa URL cand vrei sa faca redirect.

if(!$login->checkLogin() && isset($_GET['done']))

adrian_ady Mesaje:80
Multumesc pentru raspuns,
am incercat acum fara '!' dar problema ramane. Nu am inteles ce sa fac cu acel 'done' deci este ca inainte.
Atasez acum codul paginii logout poate ajuta la ceva:

<?

$login->logOff();

if(isset($_GET['redirect'])) $redirect = $_GET['redirect'];
else $redirect = "";
?>
<script language="javascript">window.location="<?=$CALE_VIRTUALA_SERVER?><?=$redirect?>"</script>

MarPlo Mesaje:4343
Problema pare a fi de la scriptul javascript, care aplica "window.location" indiferent de conditie.
Incearca acest cod in pagina logout.

<?php

$login->logOff();

if(isset($_GET['redirect'])) { header('Location: '. $CALE_VIRTUALA_SERVER . $_GET['redirect'] ); exit(); }
else echo 'Test';
?>
- Daca nu merge, poti incerca alte variante /modificari pe acest cod.

adrian_ady Mesaje:80
Am incercat, nu merge. Intre timp am gasit o copie a site-ului facuta cu doi ani in urma cand totul era OK. Am confruntat paginile, setarile, pare totul identic deci nu stiu ce sa mai zic. Inchid acest topic multumind pentru sugestiile primite.

Subiecte similare