Problema script inregistrare logare (model nou)
-
Problema script inregistrare logare (model nou)
am instalat si eu pe serverul meu noul script merge super bine pana la punctul in care un utilizator nou vrea sa se inregistreze sau sa isi recupereze parola ... scrie incarcare... apare formularul cateva secunde si se trage inapoi sus ... ce sa fac ? nu am restrictii serverul este platit instalarea am facut-o cum scria in indicatii totul merge inafara de acest aspect ... uite poti incerca si tu sa vezi http://tinyurl.com/c3hfbex[ (am pus scurtare de url...)
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Salut
Multumesc de observatie. E de la un cod in JS. Am remediat problema in script.
In fisierul "functions.js" (in directorul "js/"), la linia 69, am inlocuit linia de cod:
Cu aceasta:
Incearca si la tine.
Multumesc de observatie. E de la un cod in JS. Am remediat problema in script.
In fisierul "functions.js" (in directorul "js/"), la linia 69, am inlocuit linia de cod:
Cod: Selectaţi tot
$('#'+reID).animate({height: 'toggle'}, 800, 'swing');
$('#'+reID).slideDown(800);
MelecaCristian
<?php
// interogator
if (isset($_SESSION['username'])) {
echo 'url1';
}
else {
// redirect daca nu este logat
header( 'Location: url2');
}
?>
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Merge cu $_SESSION['username'] , testeaza si vezi cum e in fisierul "test.php".
La inceputul fisierului unde vrei sa folosesti sesiunea de logare, trebuie sa ai session_start() , sau include('users.php'); .
La inceputul fisierului unde vrei sa folosesti sesiunea de logare, trebuie sa ai session_start() , sau include('users.php'); .
Subiecte similare
- Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salutare!Ultimul mesaj
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js. - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...