Problema script logare pe baza de cookie
Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
-
fenoxp
Problema script logare pe baza de cookie
Salutare, am și eu un script de muzica magic-love.ml de test pana îmi iau un domeniu stabil însă am o mica problema la cel script. Nu reușesc sa ma loghez adică bag nume și parola corecte dar îmi refreșează pagina , țin sa anunț ca e pe baza de cookies și cineva mia zis ca lipsește un isset însă nu știu exact. Asa ca va rog sa ma ajutați.
Uitați mai jos codul din logarea mea .
acțiunea fiind :
Cod: Selectaţi tot
else if($actiune=="logare") {
$userr = $alex->query("SELECT COUNT(id) FROM utilizatori WHERE nume='".$_COOKIE["nume_alexxx_cookies"]."' AND parola='".$_COOKIE["parola_alexxx_cookies"]."'")->fetch_array();
echo "<title>Logare Cont</title>
<div class=\"head\">Logare Cont</div>
<div class=\"message\"><small>* Logare |
* Înregistrare</small></div>";
if($userr[0]==0) {
online2("Logare cont");
$exista_user = $alex->query("SELECT COUNT(id) FROM utilizatori WHERE nume='".$nume."' AND parola='".$parola."'")->fetch_array();
if($nume=="") {}
else if($exista_user[0]==0) {
echo "<div class=\"warn2\">* Datele sunt incorecte!</div>"; }
if(isset($_GET["eroare"])) {
echo "<div class=\"warn2\">* Trebuie să fi logat pentru a continua!</div>"; }
echo "<div class=\"line22\" align=\"center\">
<form method=\"post\" action=\"".$_SERVER["SERVER_NAME"]."/".$actiune.".html\">
<b>Scrie Numele</b>:
<input maxlength=\"30\" type=\"text\" name=\"nume\" value=\"".$_GET["nume"]."\">
<b>Scrie Parola</b>:
<input maxlength=\"30\" type=\"password\" name=\"parola\" value=\"".$_GET["parola"]."\">
<input type=\"checkbox\" name=\"remember\" checked> <b>Ţine-mă minte!</b>
<input type=\"submit\" name=\"logare\" value=\"Logare\" class=\"button\"></form></div>
<div class=\"line22\" align=\"center\">
Vrei să devi membru? * Înregistrează-te!</div>";
}else{
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"3; url=".$_SERVER["SERVER_NAME"]."/acasa.html\">
<div class=\"warn\">* Te-ai logat cu succes!Aşteaptă să fi redirecţionat către pagina principală!</div>"; }}
- Țin să precizez ca nu dețin găzduire Free. Doar domeniul este Free atât. Dețin găzduire de la server.ro
MarPlo
Salut
Codul acela face refresh cand ia date din cookie si face logarea cu ele.
Ca sa nu mai faca refresh, sterge acest meta-tag din cod:
Cod: Selectaţi tot
<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"3; url=".$_SERVER["SERVER_NAME"]."/acasa.html\">
- Daca nu se rezolva asa, scriptul e incomplet.
fenoxp
Nu la acel refresh ma refer. Pur și simplu bag user bag parola dau clik pe button și pagina nu se schimba asta e problema ca nu ma redirecționează ca sa ma loghez și să-mi dea sesiune
Aici gasesti în link asta 3 fișiere necesare logare.
http://girlshare.ro/3489797968.8
Uite aici ți-am încărcat tor scriptul. Va funcționare arhiva .Rar
2u.girlshare.ro/download/3172543635/m.rar
MarPlo
Nu ma implic cu astfel de metode.
Daca ai ceva probleme /erori cu un anumit cod care-l postezi pe forum, sau cu script-urile de pe site, incerc sa ajut.
fenoxp
Nu te implicit ca nici tu nu știi. Ce forum de cacat
Subiecte similare
- Tip de conectare la baza de date
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
care este noul tip de fisier pentru conectara la baza de date?
Ultimul mesaj
In prezent, tipurile de conectare la baza de date folosind php sunt PDO si MySQLi. PDO (PHP Data Objects) se poate folosi pentru conectare si la alte...
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Ultimul mesaj
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...
- Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salutare!
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Ultimul mesaj
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js.
- Problemă cu 'this' în function.call() în JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
De ce function.call() se comportă diferit cu ' this ' cand nu e adaugat ca argument, în JavaScript?
Rezultatul cu 'this' în test.call() este același...
Ultimul mesaj
Functia call() necesita primul argument, care e pentru obiectul 'this', daca nu ai nevoie de el, adauga null .
test.call(null, ...args);
In...