Problema script utilizatori inregistrare autentificare

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
bvlucretiu
Mesaje: 88

Problema script utilizatori inregistrare autentificare

Am descărcat din Scripturile PHP, scriptul: "utilizatori-inregistrare-autentificare-logare", am urmat toți pașii indicați în fișierul html, iar atunci când doresc să înregistrez un utilizator nou îmi apare un fundal negru ptr. o secundă și revine la pagina inițială.
Iar când mă autentific ca administrator cu datele introduse în config.php se logheză iar când intru în pagina personală nu mai am acces la restul siteului și aș dori ca să pot integra această pagina (Pagina Personală) în conținutul siteului și acum ptr moment nu îmi dau seama unde trebuie făcute modificări în acest sens ptr că fișierul ”users.php” l-am înregistrat pe server în pagina conținut însă nu dă nici un rezultat.
Mulțumesc mult ptr acest site deosebit!

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Script-ul are un fisier de test, "test.php". Incearca script-ul cu acel fisier, eventual si pe localhost.
Tocmai am testat inca o data scriptul, functioneaza cum trebuie.
Daca merge bine cu fisierul de test, problema poate fi din alta parte din scriptul site-ului, sau conflict cu alte script-uri javascript din acea pagina. Daca lasi o adresa unde sa pot vedea problema, poate imi dau seama care e cauza.
Deci, vezi cum functioneaza fisierul de test, fara alte modificari.

Daca vrei ca din pagina personala sa ai access la restul site-ului, poti adauga un meniu in ea cu link-uri catre pagini din site.
De exemplu, ca sa adaugi link-uri in zona de sus a paginii, editezi (adaugi meniu) in fisierul "head.php" din directorul "usrtempl/".

bvlucretiu Mesaje: 88
Siteul pe care l-am testat este doar în localhost ptr că încă lucrez la el și nu știu cum să fac să vă arat, eventual fac o inregistrare și o postez aici (se poate încărca fișier video pe forum).
În test.php am reușit să creez un cont de utilizator și este în același director cu users.php însă nu înțeleg încă care este problema!
Mai am observat o problemă la acționarea comenzii de ieșire din contul de logare, mă scoate direct până în index.php a localhost!
URL Video: youtube.com/watch?v=6Caooytz9MU

MarPlo Mesaje: 4343
Faptul ca nu apare formularul de inregistrare e o problema la codul JavaScript din pagina.
Incearca sa inlocuiesti in fifierul "functions.js" din directorul "usrjs/", la linia 55, codul:

Cod: Selectaţi tot

{height: 'toggle'}
Cu acesta:

Cod: Selectaţi tot

{height: 'show'}
- Adica, in loc de "toggle", sa fie "show".

Daca nici asa nu merge, dar in test.php functioneaza, cauza poate fi de la alte script-uri JavaScript din pagina. In acest caz nu stiu problema, incercati sa eliminati acele script-uri, apoi adaugati-le treptat ca sa vedeti de la care apare problema. De asemenea, codul HTML din pagina sa fie corect, fara taguri, sau ghilimele la atribute neinchise.

Script-ul e facut ca dupa Log Out sa redirectioneze catre pagina principala din root ("www", sau "htdocs"), adfica la prima pagina a site-ului (Home), cand va fi pus pe internet.
Daca vreti sa modificati aceasta setare, in fisierul "class.Users.php" din directorul "usrincls/", la linia 292 si 293, unde e codul:

Cod: Selectaţi tot

<meta http-equiv="Refresh" content="1;url=/">
In loc de slash / puteti scrie adresa paginii la care sa faca redirect dupa LogOut.

Subiecte similare