Problema script utilizatori cu Port in adresa URL

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
andras
Mesaje: 430

Problema script utilizatori cu Port in adresa URL

Salut,
Am testat aplicatia de gestiune utilizatori (de pe site), este foarte bine facuta, merge bine in Windows (cu BD local sau pe server) dar nu merge chiar bine cind o transfer pe serverul Linux si incerc sa o rulez de acolo (BD este tot pe server).
Cind ma loghez cu admin apare: Utilizatori Online: admin si cind dau click pe admin imi spune:

Cod: Selectaţi tot

The requested URL /marplo/users.php was not found on this server
- desi fisierul este acolo.
Se poate vedea pe:
superbit.ro:1002/marplo/test.php

- cu user: admin / parola: administrator
Este server de developper. S-ar putea sa fie de la server, nu stiu exact.

MarPlo
Salut
Problema e de la faptul ca pe acel server scriptul nu functioneaza pe Portul standard (80), ci pe portul 1002, cu ":1002" in adresa url.
Daca se acceseaza asa, functioneaza: superbit.ro:1002/marplo/users.php?usr=admin

Scriptul e facut cam de mult, peste 2 ani. Atunci nu am prevazut ca va fi folosit cu port in adresa url.
Nu m-am mai ocupat de acest script, prin urmare nu mai stiu bine structura codului din el.
Incearca sa faci asa:
- In fisierul "class.Base.php" (din "usrincls/") schimba acest cod (linia 37):

Cod: Selectaţi tot

$this->site = $_SERVER['SERVER_NAME'];
Cu acesta:

Cod: Selectaţi tot

$this->site = $_SERVER['SERVER_NAME'] .($_SERVER['SERVER_PORT'] !=80 ? ':'. $_SERVER['SERVER_PORT'] : ''); 
- Daca asa nu functioneaza, sau apar alte erori, adauga manual portul (cu: $_SERVER['SERVER_PORT'] ) in adresele "href" care se creaza in metoda usersOn() (linia 198) din fisierul "class.Users.php".
De exemplu:

Cod: Selectaţi tot

$numeon[] = '<a href="'.$this->protocol.$this->site .':'. $_SERVER['SERVER_PORT']. TOUSRF.'?usr='.$useron.'" title="'.$useron.'">'.$useron.'</a>'; 

andras
A mers cu prima varianta (adaugat $_SERVER['SERVER_PORT']), n-a fost nevoie de adaugare manuala. Desi cum spui e facut de 2 ani inca raspunde la toate cerintele, pentru mine este foarte bun.

Subiecte similare