Am si eu o problema :
Deci sa zic de la inceput, am o baza de date care se numeste: Fisiere in ea am: Numele fisierului, Cod fisier, data uploadului, descriere, mesaj, ip uploader.
In campul mesaj nu am pus nimik.
Acuma eu as vrea ca pe pagina de download cand nu am nici un mesaj sa arate linku de download si ink cateva detalii si cand am am scris cv in mesaj din db sa nu arate linku de download+detaliile de pe pagina ci numai textu din campul mesaj. Pls HELP pot sa fac asta?am incercat de multe ori dar nam reusit nimik HELP
Problema
-
Problema
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
Posteaza ce ai incercat si ce nu merge la ce ai facut.
nutzu123
Imi zice si mie ce e gresit in acest script de paginare? Cand intru pe pagina doriat imi apare pagina goala. nu apre absolut nimic, nici o eroare nimic, este pagina goala.multumesc!
Cod: Selectaţi tot
<?php
include('functii.php');
include('configurare.php');
$con=mysql_pconnect($server,$user,$pass);
if (!con)
{
die('Cannot connect to mysql ' . mysql_error());
}
mysql_select_db($db);
$rezJ = 5;
$pagina = 1;
$table = 'subtitrare';
$totale = mysql_result(mysql_query('SELECT COUNT(*) as Num FROM `'.$table.'`'),0);
if($totale == 0) $text = 'Nu exista intrari ...';
if(isset($_GET['pagina']) && is_numeric($_GET['pagina'])) $pagina = $_GET['pagina'];
if(isset($_GET['rPp']) && is_numeric($_GET['rPp'])) $rezJ = $_GET['rPp'];
$cerereSQL = mysql_query('SELECT * FROM `'.$table.'` ORDER by `id` DESC LIMIT '.($pagina * $rezJ - $rezJ).', '.$rezJ);
$pagini_totale = ceil($totale / $rezJ);
if($pagina > $pagini_totale) $text .= 'Pagina nu a fost gasita';
elseif($pagini_totale > 0) {
$x = 0;
while($val = mysql_fetch_array($cerereSQL)) {
}
}
if($pagini_totale == 1)
{
$text .= '<div align="right">Page 1 of 1 </div>';
}
else
{
$text = '<div align="right">';
$text .= 'Page '.$pagina.' of '.$pagini_totale.' ';
if($pagina > 1)
{
$inapoi = ($pagina - 1);
$text .= '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$inapoi.'&rPp='.$rezJ.'">«</a> ';
}
if($pagini_totale <= 6)
{
for($pagini = 1; $pagini <= $pagini_totale; $pagini++){
if(($pagina) == $pagini) $text .= '<b>'.$pagini.'</b> ';
else $text .= '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$pagini.'&rPp='.$rezJ.'">'.$pagini.'</a> ';
}
}
else
{
if(($pagini_totale - $pagina) < 3)
{
for($pagini = 1; $pagini < 4; $pagini++)
{
$text .= '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$pagini.'&rPp='.$rezJ.'">'.$pagini.'</a> ';
}
$text .= "<b>...</b>";
for($pagini = $pagini_totale - 2; $pagini <= $pagini_totale; $pagini++)
{
else $text .= '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$pagini.'&rPp='.$rezJ.'">'.$pagini.'</a> ';
}
}
else if($pagina < 4)
{
{
}
$text .= "<b>...</b>";
{
$text .= '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$pagini.'&rPp='.$rezJ.'">'.$pagini.'</a> ';
}
}
else
{
{
}
$text .= "<b>...</b>";
$text .= '<b>'.$pagina.'</b> ';
$text .= "<b>...</b>";
{
}
}
}
if($pagina < $pagini_totale)
{
$inainte = ($pagina + 1);
$text .= '<a href=" '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pagina='.$inainte.'&rPp='.$rezJ.'">»</a> ';
}
$text .= '</div>';
}
?>
MarPlo
Ii lipseste comanda de afisare a datelor ce le stocheaza in variabila $text, cum e "echo".
Adauga la urma: echo $text;
Adauga la urma: echo $text;
nutzu123
Salut MarPlo! Va rog mult imi puteti modifica scriptul de mai sus, ca sa mearga adica cum ati zis cu echo $text, nu prea ma pricep asa bn in php sunt incepator. Multumesc mult!
MarPlo
Inainte de ultimul rand, unde e ?>, adaugi echo $text;, adica la sfarsit sa fie asa:
echo $text;
?>
Pe acest site e un curs de php pentru incepatori.
Spor!
echo $text;
?>
Pe acest site e un curs de php pentru incepatori.
Spor!
nutzu123
Ms mult MarPlo chiar esti tare, merge
nutzu123
Salut! Dc nu merge aceasta pagina http://www.nutzu.org/subtitrari-romanesti-1.html am incercat toate variantele si imi da eroare , cine imi zice cum sa fac sa mearga
Cand adaug sa-mi selecteze categoria numai merge WHERE categorie=`romanesti` , asa simplu fara WHERE ... merge -> ex: http://www.nutzu.org/subtitrari-1.html /// Am incercat toate variantele si tot nu reusesc. multumesc pt timpul acordat!
Cod: Selectaţi tot
$cerereSQL = mysql_query('SELECT * FROM `'.$table.'` WHERE categorie=`romanesti` ORDER by `data_ad` DESC LIMIT '.($pagina * $rezJ - $rezJ).', '.$rezJ);
MarPlo
Incearca WHERE categorie='romanesti', cu ghilimele simple la cuvantul de dupa egal. Apostroful ( ` , de langa tasta 1) se pune la numele tabelului si coloanelor iar la valori se pun ghilimele simple.
nutzu123
degeaba am incercat si asa:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/rthblogi/public_html/nutzu.org/subtitrari-romanesti.php on line 95
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/rthblogi/public_html/nutzu.org/subtitrari-romanesti.php on line 95
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...