problema vizualizare in functie de rang
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
trif
problema vizualizare in functie de rang
salut, am si eu o problema, am codul acesta
Cod: Selectaţi tot
<?php
$q_SQL="SELECT * FROM utilizatori limit 1";
$rezultat_q=mysql_query($q_SQL);
$numar=mysql_num_rows($rezultat_q);
$y=0;
while ($y < $numar) {
$rand=mysql_fetch_array($rezultat_q);
// Cod de test afisare un continut pt. cei autentificati si altul pt. vizitatori
if(isset($_SESSION['utilizator']) && $rand['rang'] == 1 ) {
echo '<a href="adauga_link.php">Adauga_link</a> --- <a href="schimba_parola.php?id='.$rand['id'].' ">Schimbare NUME/PAROLA</a> --- <a onclick="return confirm (' . $confirm_message_iesire . ');" href="iesire.php">IESIRE</a> ---- <font color ="red" > Bine ai venit <b>'.$_SESSION['utilizator'].' </b>[Administrator]</font> ';
}
elseif(isset($_SESSION['utilizator']) && $rand['rang'] == 2 ) {
echo '<a href="adauga_link.php">Adauga_link</a> --- <a href="schimba_parola.php?id='.$rand['id'].' ">Schimbare NUME/PAROLA</a> --- <a onclick="return confirm (' . $confirm_message_iesire . ');" href="iesire.php">IESIRE</a> ---- <font color ="blue" > Bine ai venit <b>'.$_SESSION['utilizator'].' </b>[Moderator]</font> ';
}
elseif(isset($_SESSION['utilizator']) && $rand['rang'] == 3 ) {
echo '<a href="adauga_link.php">Adauga_link</a> --- <a href="schimba_parola.php?id='.$rand['id'].' ">Schimbare NUME/PAROLA</a> --- <a onclick="return confirm (' . $confirm_message_iesire . ');" href="iesire.php">IESIRE</a> ---- <font color ="green" > Bine ai venit <b>'.$_SESSION['utilizator'].' </b>[Utilizator]</font> ';
}
else {
echo '<a href="cont_nou.php">Cont Nou</a> --- <a href="recuperare_parola.php">Parola Uitata</a> --- <a href="autentificare.php">Autentificare</a> ';
}
++$y;
}
?>
care trebuie sa imi afiseze in functie de rang diverse afisari si nu imi face ci imi apare doar prima nu conteaza de ce rang ma loghez. nu stiu ce are, faza interesanta este ca inainte mergea dar acum nu stiu de ce nu mai merge. cu stima trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Comanda SQL ar trebui sa contina o conditie cu WHERE, care sa precizeze selectarea doar a randului cu utilizatorul logat:
Cod: Selectaţi tot
$q_SQL="SELECT * FROM `utilizatori` WHERE `nume`='$nume' limit 1";
- De inlocuit
nume cu ceea ce ai in script.
Sau, mai bine, cand se logheaza si setezi sesiunea de utilizator, ai putea prelua si ranghul sa-l retii intr-o sesiune $_SESSION['rang'] si verifici doar aceasta sesiune.
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...