Am si eu o nelamurire , poate nu am inteles in totalitate procedeul de afisare in comentariu a mascotei ci doar cel de trimitere ca text se pare.
Te-as ruga daca m-ai putea ajuta si sfatui cum sa fac MarPlo.
Am adaugat la o galerie foto in cod Php un cod js in fisierul .html ptr a-mi afisa in textul comentariului care imi va aparea ,pe langa text si mascotele.
Functia js imi lucreaza cand dau click pe smile, imi apare semnul zambet ca text ,de ex: ":)" in textarea dar cand trimit formularul in comentariu nu imi apare poza mascotei ci tot textul ei ":)"
Ideea e ca scriptul sa imi trimita textul ca forma a mascotei iar la afisare dupa trimiterea formularului sa-mi afiseze imaginea mascotei.
Am pus la textarea id-ul text ca sa imi preia semnul mascotei ceea ce si face si aplica.
adica : cu ceea ce e mai jos imi afisa doar comentariul ca text
Cod: Selectaţi tot
<textarea name="comment" rows="2" cols="40" style="padding: 4px;width: 745px;background: #F6F6F6;border: 2px...></textarea>
<textarea [b]id="text"[/b] name="comment" rows="2" cols="40" style="padding: 4px;width: 745px;background: #F6F6F6;border: 2px..></textarea>
La iesire, la aparitia comentariului am : {comment_text} in fisierul html care in fisierul galerie.php e pus sa imi afiseze comentariul pe pagina html dar si sa il inregistreze in baza de date.
{comment_text}
in gallery.php am linia de cod :
$html->setvar("comment_text", to_html($row['comment']));
(cum poate cauta semnul care ii apartine ca text mascotei respective si sa o afiseze din dosarul smilies care l-am pus pe servöer? )
Poate ajuta ca paralela: Am gasit pe un un forum o explicatie cum sa se adauge smilies la un forum si ce trebuia adaugat in fisierul php
{message_message}
iar in fisierul php respectiv trebuia pusa linia de cod:
$html->setvar('message_message', CForum::make_smiley( CForumMessage::filter_text_to_html($message['message'])));
Va multumesc anticipat !