Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema:
Am facut o baza de date pentru autentificarea utilizatorilor. Am scris cod PHp pentru cele doua operatii.
Atunci cand incerc sa fac autentificarea unui utilizator inregistrat functioneaza, dar cand incerc sa adaug un alt utilizator nu mai merge, imi da o eroare din WAMP si se blocheaza.
Imi apare o fereastra in care scrie "Apache HTTP Server has encountred a problem and needs to close.". Daca dau click pe click here apare o alta fereastra cu urmatorul mesaj:
Error signature
szAppName: httpd.exe szAppVer: 2.2.11.0 szModName: php_mysql.dll
szModVer: 5.3.0.0 offset: 00002072
Cum as putea rezolva problema?
Probleme WAMP
-
Probleme WAMP
MarPlo
Salut
In afara de dezistalare / stergere si apoi reinstalare WampServer nu vad alta solutie.
Dar poate altcineva stie mai bine.
Personal nu am intampinat problema asta ca sa stiu si oricum asta asi fi facut, stergere si reinstalare.
Daca dupa aia tot mai apare, probabil acel kit de instalare e stricat si trebuie sa descarci altul.
In afara de dezistalare / stergere si apoi reinstalare WampServer nu vad alta solutie.
Dar poate altcineva stie mai bine.
Personal nu am intampinat problema asta ca sa stiu si oricum asta asi fi facut, stergere si reinstalare.
Daca dupa aia tot mai apare, probabil acel kit de instalare e stricat si trebuie sa descarci altul.