Recomandare Antivirus Gratuit

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
crissti777

Recomandare Antivirus Gratuit

De ceva timp am ramas fara antivirus si nu prea stau bine cu informatiile in domeniu, imi poate cineva recomanda un antivirus bunicel pe care sa-l put descarca free?
Poate lasati un link sau ceva de genu.
Multumesc!!

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
De cativa ani folosesc AVG Antivirus (versiunea gratuita; cea cu plata nu are optiuni importante pt un utilizator simplu, e mai mult pentru companii).
Link:
free.avg.com/

De asemenea, si Avira Antivirus e bun.
Link:
avira.com/en/avira-free-antivirus

crissti777 Mesaje: 21
Ok ms, o sa intru pe site sa-l descarc, eu am avut norton cumparat dar mi-a expirat, si n-as vrea sa dau iar bani pe el, atunci nu prea am avut de ales.

MelecaCristian Mesaje: 176
Eu iti recomand avira, il folosesc de cativa ani si nu am avut probleme cu el niciodata, mai ales ca are o arie mare de detectare a virusilor chiar daca este varianta free, desigur daca satisface nevoiile tale si vrei si mai mult ii poti face oricand un upgrade, cum ar fi: Web Protection, Mail Protection, etc. dar daca stai bine sa te gandesti nu se merita, google chrome detecteaza singur siteurile cu probleme(virusi, spyeri,etc) si la email majoritatea provideriolor cunoscuti gen Yahoo Mail/Gmail, au criptare https:// care te protejeaza mai mult decat suficent.
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford

hyman Mesaje: 1
Antivirus Gratuit - Avast antivirus:
avast.com/

- Cate ceva despre cele mai apreciate programe gratuite de antivirus (in franceza):
meilleurantivirusgratuit.net/meilleur-antivirus-gratuit/