Redirect cu mysql

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
claUdiu

Redirect cu mysql

Inrebarea mea este urmatoarea:

Cum as putea sa fk o pagina de redirect care sa se duca la siteurile din Db ?? stiti cum sunt siteurile de Surfing pe net care iti dau vizite...

pls daka stie cnv help!
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?

MarPlo Mesaje:4343
Poti face redirect cu php folosind comanda:

Cod: Selectaţi tot

<?php
$site = 'pagina_site';
header('Location: '. $site);

// Codul trebuie adaugat inaintea altor date de iesire
// Adresa de site ce trebui sa fie ca valoare a lui $site poate fi preluata si din mysql, cu functiile specifice
?>

claUdiu Mesaje:313
Da, am facut asa. Am adaugat 2 siteuri in Baza de date si am pus in valuarea $site sa ieie din mysql siteurile dar pe mine ma redirectioneaza doar pe primul site, eo as vrea sa ramana pe pagina mea si sa se bage pe toate siteurile din mysql unu dupa altu:)
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?

Nu cunosc daca merge doar cu php, ai putea cu un IFrame cu fisier .php la SRC, care sa deschida in el o alta pagina si iframe-ul ramane pe pagina site-ului tau.
Oricum, nu incurajez as ceva.

claUdiu Mesaje:313
am incercat si cu iframe dar o data ce ma redirectioneaza pe un site nu ma mai redirectioneaza pe celelante:((.
Oricum, nu incurajez as ceva.
dc ?:(

- Fiindca ce-i mult nu-i si bun. Iar unde e intentie corecta sunt si solutii simple care in timp vor da mai multa valoare.