Buna ziua,
Am tot cautat pe net un script care sa imi dea posibilitatea sa formateze textul cand il scriu, (un exemplu este acest mesaj. ca pot sa il scriu ingorosat, inclinat etc.) am tot cautat si nu am gasit.
Mai am o intrebare, cum functioneaza acest script? Introduce contextul in bd sau se fac pagini diferite pentru fiecare context?
Aici este o imagine prin care sa vedeti ceea ce doresc.
Asa doresc sa fac dar nu stiu cum.
Astept raspuns. Multumesc anticipat.
Cu stima Trif.
Script pentru formatare text
-
Script pentru formatare text
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Salut,
Sunt mai multe astfel de scripturi gratuite pe internet, in general sunt facute cu JavaScript si folosesc formatul BBCode in textul formatat.
De exemplu poti folosi pe cel denumit CKeditor (il gasesti pe internet, cu documentatie si exemple utilizare).
Sau daca vrei ceva mai simplu din care sa inveti cum se face, vezi: Texarea with buttons to format text, colors and smiles .
Sunt mai multe astfel de scripturi gratuite pe internet, in general sunt facute cu JavaScript si folosesc formatul BBCode in textul formatat.
De exemplu poti folosi pe cel denumit CKeditor (il gasesti pe internet, cu documentatie si exemple utilizare).
Sau daca vrei ceva mai simplu din care sa inveti cum se face, vezi: Texarea with buttons to format text, colors and smiles .
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....