Script rapotare fisier?
-
Script rapotare fisier?
Are cineva un script sau tutorial de raportare fisier gen: vitanclub.net/raporteaza.html?id=47597 sau muzica123.com/report.php?id=76247 pentru ca fiecare vizitator sa poata sa raporteze un fisier de pe site?
MarPlo
Salut
Poti folosi /adapta un script de contact la care mai adaugi un camp ascuns cu adresa paginii curente, apoi, in scriptul de contact preiei si adaugi in mesaj si valoarea din acea casuta.
Codul pt. acel camp ar fi asa:
Poti folosi /adapta un script de contact la care mai adaugi un camp ascuns cu adresa paginii curente, apoi, in scriptul de contact preiei si adaugi in mesaj si valoarea din acea casuta.
Codul pt. acel camp ar fi asa:
Cod: Selectaţi tot
<input type="hidden" name="adrpg" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" />
Pagina: <i><?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?></i>
nutzu123
am facut si asa cu <?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?> dar imi preaia adresa paginii adica nume.com/report.php?id=76247 , mi mi.ar trebuii sa imi preai id-ul fisierului: 76247 ca sa pot arata fisierul raportat adica titlul lui.
Am mai incercat :
<input type="hidden" name="fisier" value="<?php echo $titlu; ?>"> dar degeaba k nu merge
Am mai incercat :
<?php
include("configurare.php");
$id=htmlentities($_GET['id']);
$query="SELECT * FROM fisiere WHERE id=" . $id;
$res=mysql_query($query) or die(mysql_error());
while ($row=mysql_fetch_array($res))
{
$titlu=$row['titlu'];
}
?>
claUdiu
$query="SELECT * FROM fisiere WHERE id='$id'";
Si, daca tot nu merge, spune ce erroare iti da.
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
nutzu123
nu imi dadea nici o erooare da nu imi arata titlu, era din cauza mea ca am facut o proba cu un id care nu exista pe site si deaia nu imi arata titlul fisierului acum mi.am dat seama )))